De True Illusions videoslot

true illusionsAls je de True Illusions videoslot speelt is niets wat het lijkt. Je speelt in True Illusions een goochelaar met geweldige trucs en illusies. Maar niets is wat het lijkt. Is het echt of toch magie ? Hoe meer risico, hoe spannender de show voor de toeschouwers.

Bij True Illusions speel je een super goochelaar met zijn mooie assistente die zijn publiek probeert te betoveren met zijn magie van geheime kisten, galgen en witte duiven. Goochel jij de grote prijzen uit de hoge hoed?

Veel winlijnen

Kies je ervoor om te spelen op deze gokkast, dan kan je kiezen uit 30 winlijnen. Je inzet is minimaal 0.02 en maximaal 0.50 credits. Je hebt vijf rollen met ieder drie rijen. Onder het spelen wordt je verrast met hoge hoeden, kaarttrucs en glazen bollen. Druk op spin button en laat de goochelaar de rollen van de True Illusions draaien !

True Illusions geeft een magisch extraatje als je drie symbolen met de goochelaar op de rollen krijgt. Dan activeer je namelijk een bonusronde met veel extra mysterieuze prijzen. Goochelen was nog nooit zo leuk als met True Illusions. Speel nu en win de magische jackpot met de True Illusions videoslot !