The True Sheriff video slot

the true sheriffThe True Sheriff is een van de mooie online gokkasten van Betsoft die ook prima mobiel te spelen is. In The True Sheriff speel je een onverschrokken cowboy in de fictieve stad High Noon. Er is een outlaw in de stad en jij moet het tegen hem op nemen.

Kan jij deze bandiet verslaan en de orde herstellen in High Noon ? Het spel heeft levendige 3D graphics en typische western geluidseffecten die echt mooi bij dit spel passen. De kwaliteit van de animaties is zo goed dat je de personages gewoon tot leven ziet komen.

Veel rollen en winlijnen

Je speelt The True Sheriff op 5 rollen met 30 winlijnen. De hoofdprijs is enorm: 750.000 credits ! Krijg je een pistool symbool op de rollen tussen een bad guy en de sheriff, dan heb je als speler de kans om de Showdown bonus te spelen. De speler moet een coinflip raden om dichter bij de prijs te komen. Raad je vijf goed, dan win je de hoofdprijs ! Maar let op, als je twee keer mis raadt wordt het bonus spel beëindigd.

Gratis spins kun je verdienen door de sheriff badges te sparen op de rollen. Je kunt je gewonnen prijzen verdubbelen door op de kleur van de kaart te gokken, erg spannend ! Je speelt bij The True Sheriff met het hinniken van paarden en een pistool draaiende sheriff, een geweldige western ervaring ! Trek je cowboy laarzen aan en speel The True Sheriff !