Fruits4real heeft met Turboplay Jackpot een online gokkast voor de echte gokker. In eerste instantie lijkt hij op veel andere online gokkasten met een standaard basisspel en bovenspel. Maar om aan te geven waarom juist de goklustige spelers op deze online gokkast Turboplay jackpot willen spelen zullen we Truboplay Jackpot nader verklaren.

TurboPlay Jackpot

Makkelijk toegankelijk bovenspel bij Turboplay Jackpot

Wanneer u de fruitmachine Turboplay Jackpot aanschouwt ziet hij er redelijk standaard uit. U ziet 4 rollen met symbolen in beeld. In het basisspel, dat 1 credit kost per spel, draaien alleen de eerste drie rollen. Verschijnt er een winnende combinatie dan heeft de speler verschillende mogelijkheden:

  • INNEN – De speler kiest ervoor om de gewonnen punten te innen en rechtstreeks bij zijn reeds aanwezige credits te zetten.
  • GOKKEN – De speler kiest ervoor een poging te wagen zijn gewonnen prijs dmv de kop of munt buttons te dubbelen. De goede keuze betekent dubbel, kiest de speler verkeerd dan is de prijs verloren.
  • SPAREN – De speler zet zijn gewonnen prijs naar het bovenspel. Hij kan dit doen zonder meteen het bovenspel te starten, maar ook kan hij wel meteen het bovenspel met deze punten starten.

Als de speler liever voor de grote prijzen gaat bij het bovenspel kan hij ervoor kiezen om met de gespaarde punetn dit te doen. Ook kan hij rechtstreeks vanuit het basisspel het bovenspel starten. Dit kan de speler realiseren door op de KIES SPEL button te klikken.

Het bovenspel bij Turboplay Jackpot

Bij het bovenspel zijn grotere prijzen te winnen bij Turboplay Jackpot. Ook bij het bovenspel heeft de speler weer keuzemogelijkheden. Of hij speelt voor 4 credits per spel, in dit geval gaan er slechts 3 rollen draaien, of voor 16 credits per spel en dan komen alle 4 de rollen in aktie. Juist bij de laatste speloptie van 16 punten zijn gigantische prijzen te winnen, en anders dan bij normale gokkasten loopt deze meter gewoon door zelfs tot boven de 1000 punten. Iets waar de goklustige speler erg van houdt.

Kortom Turboplay Jackpot is voor de liefhebber van prachtige online fruitautomaten waar je grote prijzen mee kan winnen.

Geef een antwoord