Tweety Birds is een kleurrijke videoslot van Amatic waar alles om grappige vogeltjes draait. Ze moeten oppassen voor de kat die je ook regelmatig voorbij ziet komen. Op de rollen zie je allerlei mooie soorten vogels met verschillende waardes.

De kat telt als Wild symbool op de Tweety Birds slot en vervangt alle andere symbolen behalve het bonussymbool. Verdere zie je de kaartsymbolen 9-10-J-Q-K-A voor de troostprijzen voorbij komen. Bekijk alle combinaties en opties rustig door op de “?” knop linksboven op de gokkast te klikken. Je speelt deze online gokkast op een raster van 5×4 met 40 vaste winlijnen.

Tweety Birds gameplay

tweety birdsDe Tweety Bird gokkast kan je veel winsten bezorgen als je om echt geld speelt. Voor slechts tien cent per draai doe je al mee, dus daar hoef je het niet voor te laten. Voor de echte gokkers is dit op te voeren tot dertig euro per ronde. Grote prijzen kan je winnen met het Bonussymbool in de vorm van een pootafdruk van de kat. Als je minimaal drie van deze symbolen willekeurig op de rollen ziet activeer je de 5 bonusspins. Deze bonussymbolen vind je trouwens alleen op de derde, vierde en vijfde rol. Als je tijdens de bonusspins een bonussymbool op de middelste rol krijgt worden de bonusspins verlengd. Dit gaat zo door tot ze echt op zijn.

Gratis uitproberen

Is nog niet alles duidelijk na het lezen van deze review? Probeer de Tweety Birds gokkast dan gratis en ontdek alle extra’s van deze grappige gokkast. Dat zal niet lang duren, want hij is vrij eenvoudig van opzet. Nu ben je klaar voor het echte geld! Als je een prijs wint op de Tweety Birds gokkast heb je diverse mogelijkheden om de prijs te gokken.

Je kunt de hele of de halve prijs gokken door op de GAMBLE knop te klikken. Doe je niets dan ga je voor het hele bedrag, door op de HALF knop te klikken kies je ervoor om de helft van je prijs te riskeren. Dan het je nog een keer twee verschillende keuzes: je kunt gokken op kleur of op kaartsoort. Op kleur ga je voor de verdubbeling, en op de kaartsoort voor een geweldige verviervoudiging van je prijs! Kies je inzet en geniet van de Tweety Birds gokkast van Amatic!