Als je van de klassieke fruitautomaten houdt, moet je zeker eens een gokje wagen op de online gokkast Twin Joker. Deze gokkast van Stakelogic uit Eindhoven heeft de traditionele symbolen die je van een fruitautomaat kunt verwachten met de bijbehorende geluiden die niet misstaan in de gemiddelde kermistent. Maar deze slot heeft ook wat vernieuwende elementen. Zo verschijnen de bellen, citroenen, jokers en trosjes kersen en druiven niet op drie rollen maar op zes. Bovendien kun je met de jokers op twee manieren winnen, wat de naam verklaart van deze gokkast: Twin Joker.

Twin Joker: De joker met twee gezichten

In deze gokkast kun je winnen met verschillende combinaties van de jokers. Niet alleen pak je winst als je drie jokers op een rijtje op de rol krijgt, maar ook als ze op willekeurige plekken in je kolom verschijnen. De zogenoemde scatter. Hierdoor zijn er dus meerdere winnende combinaties. Waarschijnlijk heeft de joker in het spel daarom zo’n brede glimlach , daar word je natuurlijk vrolijk van.

Snel en kort

Wat Twin poker aantrekkelijk maakt is de snelle, korte draai van een draaibeurt. Hierdoor speel je het spel snel en effectief en is het niet te saai. Naast een knop voor automatische spelen, heeft deze gokkast ook een bet max knop, waarmee je voor vijfhonderd punten voor 2 euro per stuk speelt. Het scherm is druk, maar niet schreeuwerig en het spel is overzichtelijk. Naast het basisspel, heb je recht en links boven in nog twee supermeters, waarin je de gewonnen punten kunt zien.

Zes rollen op Twin Joker

Doordat je in de Twin Joker gokkast met zes rollen speelt in plaats van drie, speel je dus eigenlijk twee spellen tegelijk. In het basisspel heb je tien winlijnen, waarop je dezelfde symbolen op een rijtje moet zien te krijgen. Elk symbool heeft een andere waarde, waarbij de jokers je de meeste punten opleveren. Op het scherm kun je overigens instellen of je met alle rollen of slecht drie rollen wil spelen. Alleen als je met zes rollen speelt worden de supermeters geactiveerd.

Supermeter

twin jokerWanneer je in het basisspel punten wint, worden deze omgezet naar de supermeters. Je kunt er dan voor kiezen om door te spelen in het supermeter spel of terug te keren naar het basisspel. Dit doe je door wel of niet op collect te duwen.

Enkel in het supermeter spel worden bonusspellen geactiveerd. Dit zijn de Supermeter Mystery Win en de Supermeter 2xmultiplier. Deze laatste wordt willekeurig geactiveerd en vermenigvuldigt het aantal punten wat je behaald met de volgende draaibeurt twee keer. Als je wilt stoppen met de supermeter modus, druk je op de collect knop. De behaalde punten in de supermeter worden dan opgeteld bij je totale score.

Hoogste prijs

De Mystery Win kan enkel in het supermeter spel gespeeld worden. Wanneer er twee jokers op verschillende plekken op de rol verschijnen krijg je een willekeurig aantal punten uitgekeerd. Dit zijn minimaal tien punten maar het kunnen er ook veel meer zijn. Tot wel zesduizend punten. Zesduizend punt is tevens ook de hoogste prijs die je kunt behalen in het basis spel. Dit krijg je als je drie jokersymbolen op een rijtje hebt op dezelfde rol.

Makkelijk

De Twin Joker is een gezellige gokkast die de traditionele fruitmachine net weer een verrassende draai geeft. Het spel is overzichtelijk en door de supermeters extra spannend. Door de snelheid van de draaibeurten speel je Twin Joker lekker door. De rollen stoppen tegelijk, dus kan je meteen zien of je een winnende combinatie hebt. Kies je ervoor om in de super meter modus te spelen dan kunnen de punten die je verdient behoorlijk oplopen. Maar ook in het basisspel zijn voldoende punten te winnen door drie dezelfde symbolen naast elkaar op een rol te krijgen.