Op donderdag 21 november presenteert Vera & John hun nieuwste gokkast namelijk de “Twin Spin“. Van deze videoslot van Netent wordt erg veel verwacht bij het Vera & John Casino.

De “Twin Spin” combineert de klassieke gokkasten van vroeger met de moderne video slots. De gokkast met 5 rollen heeft 10 verschillende inzet mogelijkheden en heeft klassieke symbolen zoals zevens, diamanten, Bars en bellen, maar dan in een modern jasje.

Met 243 verschillende manieren om een prijs te winnen van maximaal 270.000 credits is deze gokkast online revolutionair te noemen!

Promotie

Bij Vera & John wordt de komst van de ‘Twin Spin” gevierd met een leuke promotie. Tot aan de presentatie van de “Twin Spin” is het mogelijk om in totaal 100 gratis draaien op de nieuwe gokkast te verdienen. Elke dag dat je minimaal €20 stort bij Vera & John krijg je 10 gratis draaien bij de “Twin Spin” met een maximum van 100 gratis draaien. Zorg dat jij een van de eerste bent die op deze nieuwe gokkast online speelt want 21 november is de wereldpremière bij Vera & John!

Geef een antwoord