Unicorn Legend nextgen gamingWaar alles begint bij deze videoslot met de naam is er toch meer als alleen de legende van de eenhoorn die je verwacht. Bij deze Unicorn Legend videoslot wordt je namelijk meegenomen naar een ver sprookjesbos, waar allerlei elfjes en glinsterende effecten als animatie op de rollen zijn toegevoegd. Ook als het gaat om geluiden kom je bij deze gokkast niets tekort en is de optimale spelbeleving iedere draai 24 uur per dag en 7 dagen in de week altijd binnen handbereik.

Speel op Unicorn Legend met een inzet naar keuze

Wanneer je kiest voor deze Unicorn Legend videoslot is het uiteraard belangrijk om te weten met welke inzetten er allemaal gespeeld kan worden. Om te beginnen moet je weten dat er bij deze slotmachine altijd een mogelijkheid is om zelf het aantal winlijnen te bepalen. Je kunt spelen met minimaal 1 lijn, maar ook spelen met een maximum van 25 winlijnen behoort hier tot de mogelijkheden. Naast de mogelijkheid om het aantal winlijnen in te stellen zal er ook een muntwaarde gekozen moeten worden.

Deze zijn bij Unicorn Legend beschikbaar van 1 cent tot en met 2 euro. Dankzij deze verschillende mogelijkheden zal je bij deze gokkast altijd kunnen spelen met een bedrag van 25 cent per draai, waarbij wij ervanuit gaan dat je voor maximale kansen alle winlijnen wenst te gebruiken. Meer geld inzetten is uiteraard ook gewoon toegestaan. Het maximale bedrag dat op de rollen van deze speelautomaat kan worden gespeeld komt dan ook uit op maar liefst 50 euro per speelronde.

Gratis inzetten plaatsen

Je hoeft als je Unicorn Legend wilt spelen niet altijd direct met eigen speelgeld aan de slag. Als je gratis eerst de spelregels wilt oefenen of gewoon voor je plezier de rollen van dit spel wilt laten draaien is deze optie namelijk ook gewoon altijd online te vinden. Om gratis te kunnen spelen zal je natuurlijk altijd wel eerst naar de website van een NextGen Gaming casino moeten gaan.

Als je daar bent aangekomen kun je vrijwel direct het spelassortiment benaderen en daar deze slotmachine openen.
Op het moment dat je het spel hebt aangeklikt zal er 1000 euro virtueel speeltegoed beschikbaar komen, waarmee je kunt spelen alsof je voor echt geld bezig bent, maar dan natuurlijk wel zonder het risico om geld te verliezen.

Speldetails Unicorn Legend videoslot

Zodra je wilt gaan spelen op deze Unicorn Legend videoslot is het natuurlijk belangrijk om bekend te zijn met de spelregels. Bij deze slotmachine is het altijd de bedoeling dat er gedraaid wordt met 5 rollen per beurt. Daarbij zijn er altijd per rol 3 symbolen aanwezig en kunnen winsten daardoor met een totaal van 15 symbolen op de rollen gevormd gaan worden.

Voor het behalen van een prijs zal je een combinatie met meerdere soortgelijke symbolen van links naar rechts op een winlijn moeten zien te draaien. Je moet deze combinatie altijd starten vanaf rol 1 op meerdere aaneengesloten rollen. Om op deze manier te kunnen winnen heeft NextGen bij Unicorn Legend een totaal van maar liefst 25 winlijnen toegevoegd. De prijzen die hierop beschikbaar zijn kun je aflezen in het uitbetaalschema. Deze vind je door op de info button van dit spel te klikken.

Unicorn Legend online slot

Unicorn Wild symbolen

De Wild symbolen die je bij Unicorn Legend kunt draaien worden gevormd door de eenhoorn. Deze kun je draaien op de rollen 2, 3 en 4. Met de Wild symbolen kunnen alle andere symbolen vervangen worden, met uitzondering van het embleem dat bij dit spel als Scatter symbool beschikbaar is. Zo kun je combinaties makkelijker compleet maken of zelfs verlengen om een hogere prijs te winnen. Gezien het feit dat je de eenhoorn alleen op de middelste rollen kunt draaien is het natuurlijk niet mogelijk om een eigen combinatie met dit symbool te genereren.

Scatter symbool geeft rechts op free games

De Scatter symbolen die je bij Unicorn Legend in de vorm van een embleem kunt draaien kunnen losse prijzen opleveren vanaf 2 symbolen zonder dat je daarbij een winlijn nodig zal gaan hebben. Anderzijds kun je met 3 of meer Scatters free games winnen, die mooie prijzen kunnen geven met je laatste inzet daarbij als uitgangspunt. Als je 3 Scatter symbolen op de rollen draait zullen er 10 free games worden gegeven.

Draai je 4 Scatters, dan zijn dit 15 free games en bij 5 Scatter symbolen worden er 20 free games toegekend. Tijdens het spelen van deze modus kunnen de Wild symbolen in een winnende combinatie een vermenigvuldiger opleveren van maximaal 12 keer. Bovendien kunnen 3 of meerdere Scatters tijdens de free spins ook weer extra spins opleveren om mee te spelen.

Beoordeling Unicorn Legend slot

Hoewel in eerste instantie de eenhoorn niet geheel centraal leek te staan bleek het tegenovergestelde toch waar. Bij Unicorn Legend wordt de Wild als eenhoorn weergegeven met een belangrijke functie tijdens zowel het hoofdspel als de free games. Prijzen winnen is hiermee ook tijdens onze review geen enkel probleem gebleken.