Bezoek het mysterieuze Venetië met de Venezia D’oro-gokkast

Venetië is de stad van de mysterie. Met gemaskerde bals, aantrekkelijke jonge vrouwen en gevaarlijk knappe mannen beleef je met de gokmachine Venezia D’oro een spannend avontuur. EGT heeft weer een knap staaltje afgeleverd met deze gokkast, die de sfeer van een 18e-eeuws Venetië prachtig neerzet. Daarbij heb je niet alleen kans om de hand van een Italiaanse schone te winnen, maar verzamel je ook de mooiste prijzen. Met veel bonusspellen, verschillende scatters en wilds, en een spannend jackpotspel heeft de Venetia D’oro meer dan genoeg te bieden. Wie weet baad jij binnenkort wel in het goud.

Sta je mannetje in Venetië

Venezia d OroComplot en mysterie gonst door de kanalen in de stad der steden: Venetië. Op je reis door een van de allermooiste steden in de wereld bewonder je de prachtige architectuur. Ook maak je een boottocht door het kanaalnetwerk dat de verschillende stukken van de stad aan elkaar verbindt. Houd wel steeds je ogen open voor waardevolle items en geheimzinnige personages, en je wint de mooiste prijzen op deze stijlvolle gokkast van EGT. Dat kan net zo goed op je laptop of pc als op je mobiele telefoon – dankzij de innovatieve technologie van EGT werkt deze gokkast namelijk ook prima op een touch screen.

Beleef een wilde rit door de kanalen

Venetianen hebben een typisch Italiaans temperament. Opvliegend en link, meeslepend en dramatisch: dat is precies het avontuur dat je tegemoet gaat. Op een van de fameuze gemaskerde bals win je tot wel 6.000 munten als je de lampen en maskers kunt vinden. De beelden geven je een score tot wel 16.000 munten – hetzelfde als wat je krijgt voor het spotten van een prachtige donkerharige Venetiaanse vrouw. De knappe mannen die om haar hand strijden, leveren zelfs 20.000 munten op. Op die manier blijft je spannende avontuur steeds razend spannend.

Onberekenbare boten en bruggen

De gondola’s, de bootjes waarmee Venetië vol ligt, zijn in deze gokkast de wilds. Zij kunnen de andere symbolen vervangen om nieuwe, winstgevende combinaties mogelijk te maken. Je sjeest onder de bruggen door – de scatters in de Venezia D’oro-gokmachine, goed voor ewl 25.000 munten. Drie of meer bruggen geven je bovendien gratis spins, waarbij je kunt kiezen uit verschillende opties (20 keer draaien met 2 tot 5 keer je winst, of bijvoorbeeld 5 keer met een multiplier van 10 tot 30). Op die manier schiet je door de kanalen en pak je je winst op deze prachtige gokmachine.

Venezia d Oro gokkast

De spannende jackpot

Venetië staat bekend om zijn casino’s, waarbij de spelers kaarten om enorme prijzen. Begint het jackpotspel, dan kies je uit kaarten waar enorme prijzen onder verborgen zijn. Kies je steeds goed, dan groeit de jackpot mee tot enorme hoogtes. Als je niet wint, kan je bij winsten tot 15.000 munten op typisch Venetiaanse wijze besluiten om te gaan voor de ‘all-or-nothing’-functie. Daarmee heb je vijftig procent kans om alles te verliezen – maar ook vijftig procent kans om je winst te verdubbelen. Neem je het risico, of kies je toch liever voor de veilige route?

Bezoek het Venetiaanse bal met de gokkast van EGT

De Venezia D’oro gokmachine van EGT laat je kennismaken met de sensuele en verraderlijke inwoners van deze wonderlijke stad. De prachtige ervaring is geschikt voor allerlei soorten spelers – van absolute beginners die benieuwd zijn naar gokmachines, tot ervaren rotten die gewend zijn de meest fantastische bedragen in te zetten om hun begeerde prijs in de wacht te slepen.

Dankzij de flexibele inzet en kredietwaarde, waar EGT bekend om staat, stel je het spel af op jouw voorkeuren, en zet je zoveel in als jij wil. In combinatie met het prachtig uitgewerkte thema, de hoge prijzen, en de vele bonusspellen, is de Venezia D’oro echt de perfecte gokkast voor jou. Breng dus ook snel een bezoek aan het gemaskerde bal en ontdek hoeveel winst jij kan pakken in deze mysterieuze stad, wiens geheimen je langzaam maar zeker ontrafelt.