Speel met de Versailles Gold-gokmachine van EGT

Als jij het in je hebt om op een diplomatieke manier te manoeuvreren in het koninklijke paleis van Versailles, is de Versailles Gold-machine van EGT echt iets voor jou. In deze intrigerende gokkast is het jouw doel om de Franse koninklijke familie, die net buiten Parijs verblijft in het enorme paleis in Versailles, bij elkaar te brengen en onderlinge spanningen op te lossen. Vind je alle leden van het koninklijk huis en kun je ze weer tot elkaar brengen, dan red je de Franse staat en staat je een royale beloning te wachten. Met de vele spelopties, zoals scatters, wilds, bonusspellen en een mooie jackpotfunctie, is dat een taak die je maar al te graag op je neemt.

Het bekende paleis van Versailles

Versailles GoldDe koninklijke familie van Frankrijk liet rond 1650 een paleis bouwen in het kleine dorpje Versailles, van waaruit het hele land bestuurd kon worden. Het werd een van de mooiste gebouwen ter wereld, met een indrukwekkende tuin die de bezoeker de mond doet openvallen.

In deze gokkast van EGT word je vervoerd naar de hoogtijdagen van het Franse koninkrijk en ga je op zoek naar de verschillende leden van de koninklijke familie op een speelveld van 5 bij 3. Met tien winlijnen heb je een hoop kans dat je missie slaagt en dat je als rijk man naar huis terugkeert. Maar kijk uit voor de onderlinge haat en complotten, die de koninklijke familie al jaren lang bezighouden.

Strijk koninklijke beloningen op

In deze gokkast beginnen de prijzen binnen te rollen vanaf het moment dat je voet zet in het prachtige paleis van Versailles. Mysterieuze letters die onderdeel uitmaken van geheime boodschappen die achter de rug van de koning om verstuurd worden, zijn goed voor tot wel 3.000 munten. Vind je het koninklijke rijtuig, dan verdien je daar tot wel 15.000 munten mee, net als met het uitnodigen van de Kardinaal voor een goed gesprek. De koningin is iets moeilijker te overtuigen, dus als het je lukt kan je rekenen op 40.000 munten. De koning zelf is het meest hardnekkig: krijg je hem aan de onderhandeltafel, dan win je een ongelofelijke 100.000 munten.

Rond de tafel

Heb je iedereen verzameld? Nu maar hopen dat je het voor elkaar krijgt vrede te stichten binnen de gelederen van de koninklijke familie. Is dat gelukt, dan heb je de Koninklijke Zegel nodig om de overeenkomst te tekenen. Dit is de wild van het spel, die goed is voor 50.000 munten of andere symbolen kan vervangen voor geweldige prijzen. Met drie zegels win je zelfs 12 gratis spins.

Het jackpotspel kan bovendien op elk moment beginnen nadat je gedraaid hebt. Hierbij kies je uit twaalf kaarten en draai je ze om voor geweldige prijzen, die meestijgen naarmate je goed kiest. Met winsten tot 7.000 munten kun je kiezen voor de verdubbelaar. Speel het spel, kies de kleur van één onbekende kaart, en win dubbel de prijs – of raak alles kwijt wat je met tijdens jackpotronde verdiend hebt.

Versailles Gold gokkast

Zet alles in om de monarchie te redden

Hoewel er veel op het spel staat in de Versailles Gold-gokmachine, heb je zelf in handen hoeveel jij inzet op je pogingen om het koninkrijk te verenigen. Kies heel eenvoudig je inzet tussen de 10 en 200 munten, en bepaal je kredietwaarde: alles tussen de 0.01 en 1.0 munt is daarbij mogelijk. Dankzij deze grote flexiblitiet heeft EGT alweer een gokmachine ontwikkeld waar iedereen blij mee kan zijn: of je nu net begint je geld te steken in het spelen van een gokspelletje, of je dat al jaren doet en weet dat je met meer inzet meer kans hebt om geld te winnen – maar ook het risico loopt om blut naar huis te gaan.

Wat jij fijn vindt, kun je precies instellen. Daarbij helpt het leuk uitgewerkte thema – compleet met muziek en achtergrond – en het spannende verhaal om de Versailles Gold een gokmachine te maken waar je gemakkelijk dagen lang mee bezig kunt zijn.