Victorious is een online videoslot van softwarehuis NetEnt. Het thema is de oude Romeinse oorlogvoering in al zijn glorie, en dat zie je terug op de vijf rollen met 243 manier om te winnen. Om grote prijzen te draaien heb je onder andere de beschikking over Wilds, Scatters en Free Spins.

victorious

Victorious spelen

De symbolen die je op deze gokkast ziet onder het spelen zijn die van Caesar, Centurions, legionairs, de steenarend, lauwerkransen en de kaartsymbolen van 10 tot en met aas. Als de oude Romeinen oorlog gingen voeren stond elk legioen onder bevel van een Centurion. Tijdens de hoogtijdagen van het Romeinse rijk bestond een legioen uit zesduizend soldaten, en elk legioen had ook een eigen standaard met het arend symbool.

Als de vijand een Romeinse standaard wisten te bemachtigen werd dat beschouwd als een ernstige vernedering voor het rijk. Dit is dan ook een van de redenen waarom de legionairs deze standaard verdedigden met hun eigen leven. Qua graphics is Victorious zeker niet een van de mooiste NetEnt spellen. De symbolen doen wel recht aan het Romeinse thema, maar het ziet er allemaal wel een beetje simplistisch uit.

Victorious2

Inzetten

De inzet op de Victorious gokkast begint met 25 cent per draai tot €250 maximaal. Er vallen natuurlijk mooie prijzen te winnen als je bijvoorbeeld vijf Julius Caesar symbolen weet te draaien. Met een uitbetalingspercentage van 97% kan je regelmatig mooie wincombinaties verwachten. Net als bij de meerderheid van de Netent spellen draait het allemaal om de bonusrondes en de gratis spins.

De Free Spins ronde wordt geactiveerd door drie of meer gouden krans symbolen te draaien willekeurig op de rollen. Tijdens het bonusspel ontvang je 15 gratis spins. Winsten tijdens de gratis spins worden verdrievoudigd door een multiplier x3. De Golden Eagle is het Wild symbool op de Victorious gokkast en vervangt alle andere symbolen behalve het gouden krans Scatter symbool.

Conclusie Victorious

Als je kijkt naar van graphics dan is Victorious een van de minder mooie NetEnt slots, maar het is wel een leuke en spannende gokkast om te spelen. Het hangt echter wel allemaal af van de Free Spins. Als je die regelmatig weet te activeren kan je zeer goede prijzen verwachten. Deze kast is dus leuk om te spelen, maar onze voorkeur gaat toch uit naar de toppers van NetEnt zoals Gonzo’s Quest, TwinSpin en Starburst.