Het leven van een Viking bestaat uit plunderingen, drinken, rondvaren met je drakenboot en nog meer ongein. In Viking Age van Betsoft beleef je echt alle stereotiepe Viking activiteiten op weg naar grote prijzen. De combinatie van leuke graphics en geluid en de grote prijzen maken van Viking Age een echt leuke, en unieke online gokkast.

Viking Age

Viking Age spelen

De Viking Age is een 3D videoslot met vijf rollen en dertig winlijnen van Betsoft Het spel kan gespeeld worden voor minimaal 2 cent tot maximaal 150€ per ronde. De lagere waarde symbolen, zoals een oude rune of een schild, vereisen drie symbolen voor een winnende combinatie. Met de hogere waarde symbolen zoals de Vikingen zelf, hun oorlogsschepen, en de bijl heb je er maar twee nodig om te winnen. De grootste prijs komt van de blonde Viking krijger, vijf van deze krijgers leveren je tot 1500€ op als je speelt met het maximum aantal munten.

Elke prijs wordt opgeleukt met een unieke animatie als extra beloning voor je inspanningen. Zoals veel van de Betsoft slots is de basis game Play voor de Viking Age slot vrij eenvoudig. Maak je geen zorgen over wild symbolen of gimmicks, probeer gewoon om gelijke symbolen te krijgen, dan komt alles goed.

Simpel

viking age betsoftMaar niet alles bij de Viking Age videoslot is zo simpel. Er zijn drie verschillende speciale symbolen die zijn verborgen op de rollen, die elk een speciale bonusronde activeren.

De eerste is de Viking helm. Als het je lukt om drie of meer van deze helmen te draaien tijdens een enkele spin, dan heb je de Rune Stone bonusronde geactiveerd. Zodra je een keuze hebt gemaakt, zal je worden beloond worden met een van de vele mogelijkheden.

Je kunt een instant bonus verdienen, of een aantal gratis spins. Het tweede bonusspel wordt geactiveerd als je drie verschillende Amma symbolen weet te krijgen, en staat bekend als de Multiplier Free Spins functie. In dit spel moet je een aantal gratis spins winnen. Er zullen echter ook twee extra rollen zijn, links en rechts van de normale rollen. Deze rollen hebben multiplier symbolen die variëren van 2x tot 5x. Misschien wel de meest spannende bonus ronde van Viking Age is de Arm Wrestling uitdaging, waarin twee Vikingen besluiten om zich met elkaar te meten. Dit spel wordt geactiveerd wanneer je drie of meer van de arm worstel symbolen op de rollen draait. Kies de winnende Viking en win veel geld!

Conclusie van Viking Age

Het is altijd leuk om de slechterik te spelen, en dat is met de Viking Age videoslot niet anders. Beleef de Viking tijd met de symbolen, animaties en bonus games die precies passen bij het thema. Het is eigenlijk wel een echte mannen gokkast, maar voor de vrouwen is er nog altijd Puppy Love.

Tagged on: