Voodoo Vibes is een online videoslot van NetEnt die als thema het Caribbean bijgeloof Voodoo en zwarte magie heeft. Op de Voodoo Vibes zie je mooie rieten hutten tegen een paarse nachtelijke hemel op de rollen.

voodoo vibes

Er is een groot scala aan goed getekende symbolen allemaal gerelateerd aan Voodoo als een schedel kandelaar, een Voodoo pop, de priesteres, een nerveuze kip en een rood toverdrankje, evenals een aantal mysterieus gevormde objecten. Je speelt deze online gokkast op 5 rollen met 3 rijen en 25 instelbare winlijnen.

Voodoo Vibes speciale symbolen

De Voodoo priester is het Wild symbool en vervangt alle andere reguliere symbolen behalve het Scatter en Bonus symbool. De slang is het Scatter symbool die de gratis spins activeert als je er minimaal drie op de rollen ziet verschijnen. Tijdens de Free Spins worden al je winsten ook nog eens verdrievoudigd wat tot enorme prijzen kan leiden. Je krijgt ook nog gewoon je Scatter gerelateerde prijs die je kunt terug vinden in de Paytable linksonder op je scherm. Daar worden ook de speciale functies beschreven en kan je op de preview van de bonusfunctie klikken. Het is ook mogelijk om de Free Spins te her activeren door nog een keer minimaal drie slangen te draaien tijdens de gratis spins functie. Deze worden dan toegevoegd aan het totaal.

voodoo vibes priesteres

Bonus

De Voodoo pop is het Bonus symbool waarmee de mini game activeert. Je moet er dan minimaal drie op de rollen draaien. Je ziet nu 16 Voodoo poppen die je kunt prikken met een grote speld. Het enige wat je hoeft te doen is de speld in een pop steken totdat je er een zonder een prijs krijgt, want dan is het spel voorbij.

Winnen

De beste kans op het bonusspel te activeren doe je door het spelen met de maximale 25 winlijnen. Je speelt de Voodoo Vibes al om echt geld vanaf 1 cent tot maximaal €50 per spin. Stel de Auto Play functie in linksonder als je geen zin hebt om iedere ronde zelf te klikken. Dit kan van 10 tot 1000 automatische spins. Deze online gokkast heeft mooie graphics en spookachtige geluidseffecten die bijdragen tot een licht griezelige sfeer. Tijdens het spelen activeer je vaak de bonusfuncties wat voor veel geldprijzen en afwisseling zorgt. Wij zijn in ieder geval in de ban van deze griezelige gokkast.