wild blood videoslot Wild Blood is een videoslot, geproduceerd door Play’nGo, met vijf rollen en vijftien winlijnen. Deze winlijnen moeten op volgorde gespeeld worden. Met het uiterlijk hebben de makers hun best gedaan je het gevoel te geven tussen de vampiers te zijn beland. Als je het spel opstart krijg je eerst een intro filmpje te zien, die je al helemaal het gevoel geeft in wat voor sfeer je daarna terecht gaat komen. Terwijl je vervolgens de rollen laat draaien krijg je een hartslag te horen. Zodra het symbool van het flesje met bloed zich laat zien, stijgt de spanning in het spel.

De rollen die nog draaien gaan iets langer door, de hartslag wordt sneller en er is een spannend muziekje te horen. Zodra je iets wint komen de vampiers op de rollen tot leven. De symbolen bestaan uit met bloed geschreven cijfers en letters, vampiers, flesjes bloed, een medaillon en het Wild Blood logo. Dit logo is tevens de scatter, waarmee je op een winnende lijn tenminste twee keer 150 munten kunt verdienen. Zodra je een winnende lijn hebt, komen de vampiers tot leven. Ze kijken je aan, ontbloten hun lange hoektanden en ze sissen naar je.

Gratis spins winnen met Wild Blood

Een van de symbolen bestaat uit een mannelijke vampier. Dit is het wild symbool. Naast dat deze ieder andere symbool, op de scatter en het bonussymbool na, vertegenwoordigt, maak je hiermee ook kans op 50 gratis spins. Gratis spins kun je overigens ook verkrijgen door drie bloedbuisjes op één winlijn te krijgen. Hiermee open je een extra spel in de gokkast.

Bij dit spel kun je zes flesjes met bloed openen. Hier kun je verdubbelaars mee krijgen, gratis speelrondes of extra munten. Let echter wel op, want er kan ook gif in een flesje zitten. Zodra je deze opent is de ronde voorbij en keer je weer terug naar de rollen. Als je gratis spins hebt gekregen in het bonusspel, kun je die meteen inzetten.

De waarde van je winst bij Wild Blood

Om te spelen moet je minimaal één muntje inzetten en maximaal vijf. De waarde van een muntje is variabel en zelf in te stellen, van 0,01 tot 0,25. Je kunt dus zelf bepalen wat de waarde van je inzet zal zijn. De minimale inzet per spin is 1 cent. De maximale inzet bedraagt €18,75.

Wild Blood heeft geen Jackpot, maar je kunt wel gokken met je winst. Door op spelen te klikken als je een positieve winlijn hebt, maak je kans je winst te verdubbelen of zelfs te verviervoudigen. Verdubbelen kan door de juiste kleur van de speelkaart te raden. Als je de winst wilt verviervoudigen, moet je zowel de kleur als het soort kaart goed hebben. wel een uitkeringspercentage van 96%.

wild blood online gokkast


Een goed uitgewerkt thema en een goede winkans

Wat vinden wij van Wild Blood? Het geluid van de hartslag die steeds te horen is als je de rollen laat draaien is een beetje irritant, maar het past wel helemaal bij het thema van de videoslot. De makers hebben goed werk gedaan wat betreft het design. Het ademt een zekere spanning uit wat natuurlijk passend is voor een gokspel als dit. Het is jammer dat er geen jackpot in het spel zit, maar met een mooie win streak is het mogelijk in korte tijd behoorlijk wat geld te winnen. Andersom geldt dat natuurlijk ook, maar daarom heet het ook gokken. Wild Blood is zeker aan te raden als het thema je aan staat net als

Dracula van Netent, anders kan het wel een beetje een afknapper zijn, maar laat je hierdoor niet misleiden. Ook als dit thema je niet zo ligt, is het spel zelf spannend met een goede kans op winst. En…je kunt gratis spins winnen waardoor gratis spelen ook voor een deel mogelijk is.