Wanneer je online in wil gaan zetten op een slot met een knipoog, dan is deze Wild Hunter video slot van Playson een echte aanrader. Wild Hunter is namelijk uitgevoerd met verschillende animaties, waarvoor vele hedendaagse technieken gebruikt zijn.

Wild hunter

Wild Hunter speelt in het wilde westen

Dat het spel zich afspeelt in het indianentijdperk is goed te zien aan de achtergrond van dit spel. Bovendien is de Wild Hunter indiaan bij dit spel aanwezig om jou tijdens het draaien van de rollen te vergezellen. Tijdens het draaien van de rollen van dit spel zijn heel wat winsten te behalen. Bovendien wordt je begeleid door allerlei geluidseffecten die geheel in het thema van het spel zijn.

Ga voor winst met alle voorkomende symbolen

Wild Hunter PlaysonWild Hunter beschikt over allerlei symbolen, die geheel in het thema uitgevoerd zijn. Winsten kunnen in verschillende combinaties van soortgelijke symbolen gewonnen worden en staan stuk voor stuk uitgelegd in de prijzentabel die aanwezig is. Zo heb je altijd een overzicht van het aantal symbolen dat je nodig hebt om een bepaalde prijs te kunnen winnen.

Om tot een winst te kunnen komen moet je bij Wild Hunter altijd combinaties vormen van links naar rechts. Deze kunnen gedraaid worden op 5 rollen, waarbij er een totaal van 9 winlijnen aanwezig is. Prijzen kunnen al gewonnen worden vanaf 2 soortgelijke symbolen, maar houdt wel in de gaten dat iedere combinatie zal moeten starten op de eerste rol.

Gratis inzetten plaatsen of voor echt geld

Als je Wild Hunter uit wil proberen, dan is het heel goed mogelijk om deze video slot gratis te spelen. Anderzijds zal je met echt geld aan de slag moeten gaan als je ook winst wilt kunnen maken. Ga je voor inzetten met echt geld, dan kan je het aantal winlijnen veranderen en de muntwaarde.

Raadzaam is natuurlijk om alle winlijnen te gebruiken, omdat je op die manier de meest kansen hebt om winnende combinatie te vormen. De muntwaardes van de Wild Hunter gokkast kunnen ingesteld worden van 1 cent tot een maximum van 5 euro. Minimaal wordt er bij deze video slot dus altijd gespeeld met een inzet van 9 cent en maximaal kan je de rollen laten draaien met inzetten van 45 euro per ronde.

Verhoogde kans op winst met de Indiaan

De indiaan die je bij dit spel als symbool kan draaien is een Wild symbool. Deze vervangt alle symbolen behalve de 3 Scatters die bij het spel aanwezig zijn. Met het Wild symbool kan je dus samen met de andere themasymbolen een combinatie vormen op de winlijnen. Ook kan dit symbool op zichzelf gedraaid worden en levert deze al een winst op bij 1 Wild op rol 1.

Free spins dankzij Scatter symbolen

Als je bij het spelen van Wild Hunter de hakbijl en de bizon weet te draaien, dan worden er 10 free spins toegekend. Tijdens deze free spins zal de hakbijl veranderen in een speciaal symbool die als Wild zal dienen en alleen de blijvende Scatters niet kan vervangen. Daarnaast kan de adelaar voorbij komen, waarmee een vermenigvuldiger gewonnen kan worden. Deze vermenigvuldiger is minimaal 2x en maximaal 50x de gewonnen prijs.

Scatter prijzenBeoordeling

Wild Hunter is een spel met smaak, die jou als speler bovendien heel wat te bieden heeft. Mooie grote prijzen kunnen behaald worden met reguliere symbolen, maar ook speciale Wilds en free spins zullen alles uit de kast trekken om jou makkelijker tot een winst te leiden. Ontdek dit spel gratis of speel voor echt geld en zie hoeveel kansen op winst er bij deze Wild Hunter video slot voor het oprapen liggen.