Met deze sensationele gokkast van Aristocrat maak je een reis door China, en bezoek je de zeldzame panda’s die diep in de jungle wonen. Met Wild Panda krijg je een gokkast met vijf rollen en honderd winlijnen, waarmee je de wereld van de panda’s ontdekt en tegelijkertijd flinke kans maakt om veel munten te verdienen.

Een van de aantrekkelijke dingen aan deze gokkast is dat je van 0.01 tot wel 50 munten op alle lijnen kan inzetten. Wilde panda’s zijn natuurlijk de wilds in het spel en geven gratis spins en kans op nog meer gratis wilds. Speel deze gokkast online en maak op je gemak kennis met de grappige pandaberen in Wild Panda.

wild panda aristocrat

Speel de Wild Panda gokkast online

Aristocrat staat bekend om zijn goed uitgewerkte en verzorgde online gokkasten met speciale thema’s. Ook in de Wild Panda-gokkast is ze weer gelukt om spelplezier te combineren met een verrassende en grappige thema. De bedreigde pandaberen zijn de grappigste en schattigste beren ter wereld en dat komt prachtig naar voren in deze vrolijke gokkast. De pandabeer staat centraal, en dat komt naar voren aan de hand van de verschillende symbolen. Naast de standaardwaardes (10 tot en met aas) zijn de letters P, A, N, en D de speeliconen op de rollen.

Als je het woord PANDA rolt, krijg je meteen een gratis spinronde. Andere symbolen staan ook in dienst van het thema: de Chinese munt, paraplu, tempel, mandoline, gouden vis, bamboestok, en lotusbloem verwijzen op verschillende manieren naar de Chinese cultuur en de leefomgeving van de bekende pandabeer. De panda zelf is ook aanwezig als symbool, als zeldzame wild die alleen actief is in de gratis spins.

Maak gebruik van de autospin

Online gokkasten hebben als voordeel dat je geheel op je gemak kan inzetten op de manier waarop jij dat wil. Geen afleiding en geroezemoes om je heen dus. Je kunt bovendien de inzet helemaal op jouw manier vormgeven. Een bekende functie van de online gokkastent van Aristocrat is de autoplay-functie.

Dat is een van de grote voordelen van online gokkasten. Stel zelf in hoe je wil spelen en laat het programma automatisch tussen de 5 en 50 automatische spins uitvoeren met een inzet naar jouw keuze. Terwijl jij even iets anders doet, speel je op de achtergrond gewoon door. Als je weer actief wil spelen, kun je de autoplay-functie op elk gewenst moment weer uitzetten, en heb je zelf meteen weer de controle over het spel.

De panda-bonusrondes

De panda is een zeer zeldzaam dier om in het wild tegen te komen. Passend genoeg is de panda dan ook de wild in deze online gokkast. Kom je een panda tegen tijdens een gratis spin, dan gebeuren er verschillende spannende dingen. Met de letters PANDA op de rol krijg je vijf gratis spins. Als je vijf panda-symbolen draait tijdens deze gratis spins, verdien je meteen 2.000 munten. Vier panda’s is goed voor 1.000 munten, en drie panda’s betekent 500 munten erbij. In dit spel kunnen gratis spins niet leiden tot meer gratis spins, maar je hebt wel veel manieren om gratis spins te verdienen met de gouden munten, die de scatters zijn in deze gokkas.

wild panda screen

Win de jackpot

Wie had gedacht dat panda’s zoveel munten op konden leveren? De Chinese tempel is het meest waardevolle symbool tijdens het standaardspel, en vijf tempels op rij is 1.000 munten in je bank. Met een muntwaarde tussen de 0.01 en 1 en een maximum inzet van 50 munten per spin kun je je flink uitleven. De jackpot staat op 10.000 munten, en kan op twee manieren gewonnen worden: ofwel met de vijf scatter-symbolen (de gouden munten), ofwel met de wild tijdens de gratis spins. In beide gevallen wordt je winst vermenigvuldigd met 200, en win je (met een maximum inzet van 50 munten) dus de Wild Panda jackpot.

Wild Panda: grappig en overzichtelijk gokken

Wil je eens online gokken, of ben je een ervaren speler? Met de gokkasten van Aristocrat zit je altijd goed. Speel nu de online gokkast Wild Panda en geniet van de makkelijke en intuïtief ingedeelde bediening, de vrije inzet en het leuk uitgewerkte panda-thema, compleet met mooie 3D-beelden. Alle informatie rondom scatters, wilds en winnende combinaties kun je vinden in het spel zelf, onder het kopje ‘Pays’. Regelmatige uitbetalingen en spannende bonusrondes houden het spel steeds opwindend. Zal jij zomaar in het wild een panda tegenkomen, en pak je de enorme jackpot?