Wild Rockets is en online videoslot van NetEnt met als thema vuurwerk met 720 manieren om te winnen op vijf rollen en tot vijf rijen. Want dat is het bijzondere van de Wild Rockets: de eerste en de vijfde rol hebben maar drie symbolen, de tweede en vierde rol 4 symbolen en de middelste rol heeft 5 symbolen. De prijzen ontploffen op je scherm met behulp van de Wilds en Scatters.

wild rockets

De symbolen op deze online gokkast hebben alles met vuurwerk te maken zoals een rode rits rotjes, het oranje vuurwerkwiel, vuurwerkbommen, paarse vuurpijlen en een blauwe doos met siervuurwerk. De A-K-Q-J-10 symbolen zijn er weer voor de kleine prijzen, zoals altijd bij NetEnt slots.

Wild Rockets gameplay

Het vuurwerk Wild symbool wordt alleen weergegeven op rollen 2, 3 en 4 en vervangt alle andere symbolen behalve de Scatters. Deze gekke raketten breiden zich uit over een rol naar beneden of omhoog of, afhankelijk van de richting van de pijl. Het Scatter symbool wordt vertegenwoordigd door een open doos met kleurrijke raketten. Als je er drie of meer draait activeer je de Free Spins bonus. Voor drie Scatters krijg je een x2 multiplier samen met 10 Free Spins. Vier dozen activeren een x20 vermenigvuldiger met 20 Free Spins. En tenslotte krijg je voor 5 Scatters een x200 multiplier met een 50 gratis draaien. Dit is het belangrijkste spel van Wild Rockets en kan je veel geld opleveren tot maar liefst 480.000 munten.

Wild Rockets gokkast

Inzetten

Op deze NetEnt videoslot kan je al om echt geld spelen vanaf 50 cent per draai. Als je echt wilt gokken kan dit tot een maximum van €100 opgevoerd worden. Erg prettig is het als je dan de grootste uitbetaling van 480.000 munten pakt op deze ongelooflijke kleurrijke en feestelijke gokkast die voor veel vuurwerk kan zorgen op de rollen.

Conclusie

Jammer is wel dat er geen leuk achtergrond muziekje klinkt tijdens het spelen. En buiten het bonusspel valt er eigenlijk weinig te beleven op de Wild Rockets. Handig is wel de Auto Play functie waardoor je niet iedere keer zelf hoeft te drukken en tot 1000 rondes kan spelen zonder zelf te hoeven klikken. De ondeugende tieners op de rollen zijn klaar om je te helpen met je vuurwerkshow. Let goed op want deze gokkast betaalt zowel van links naar rechts als andersom, dubbel kansen op vuurwerk dus!