Zoals de naam al doet vermoeden gaat de Wild Turkey online gokkast van NetEnt over wilde kalkoenen, maar niet de soort die je meteen zou denken. De Wild Turkey’s zijn namelijk een wilde inheemse stam. Als je de symbolen bekijkt dan zie je dat de gokkast duidelijk op de Zuid Amerikaanse stammen van de Maya’s en Azteken is gebaseerd net als bij Gonzo’s Quest. Je hoort tijdens het spelen de spannende Zuid Amerikaanse geluiden voor extra spelbeleving. Er valt genoeg te winnen op de Wild Turkey, want de maximale winst is maar liefst 800.000 munten.

wild turkey netent

Wild Turkey gokkast spelen

Deze vrolijke gokkast heeft 5 rollen met 3 rijen en 20 instelbare winlijnen. Kijk naar de grappige symbolen als gewapende kalkoenen die duidelijk oud Zuid Amerikaanse kostuums dragen. Voor de kleine prijzen vind je de standaard A-K-Q-J-10 kaartsymbolen op deze gokkast uitgehouwen in steen. Het echte geld kan je winnen met de Free Spins op de Wild Turkey. Deze activeer je door minimaal drie Wild/ Scatter(stenen vogel god) symbolen te draaien op de rollen. Je wordt dan beloond met 15 spins. Bij viermaal krijg je er 30, en bij vijfmaal krijg je maar liefst 60 Free Spins op deze online gokkast.

Stacked Wild

Wanneer je de Stacked Wild op een volledig rol krijgt kan je veel geld verdienen, want die kunnen een hele rol Wild maken voor enorme prijzen. Je hebt hier niet de beschikking over een Multiplier, maar als je de maximale 60 Free Spins wint is dat ook niet nodig.

Wild Turkey symbool

Met een beetje geluk pak je het maximaal aantal munten van 800.000 goed voor €400.000! Inzetten om echt geld kan al vanaf 1 cent, maar dan speel je maar 1 winlijn. Voor alle 20 winlijnen ben je minimaal 20 cent kwijt en je kunt dit opvoeren tot maximaal €100 per spin. Voor de speler die rustig achterover wil leunen om de rollen te zien draaien is er een gemakkelijke Auto Play functie aanwezig op deze gokkast waarmee je tussen de 10 en 1000 automatische draaien in kunt stellen.

Conclusie

De Wild Turkey is vooral een grappige gokkast met een leuk gevonden oud Zuid Amerikaans thema net als bij Gonzo’s Quest. Met de gecombineerde Wild/Scatter valt er genoeg te verdienen, vooral als je je de maximale 60 Free Spins en de Stacked Wilds op de rollen ziet. Een beetje een rare online gokkast is het wel, maar desalniettemin erg prettig om te spelen!