Een leuke gokkast online die gespeeld kan worden is de slot Wild Water. Zorg dat je deze slot nu ook gaat ontdekken en pak je zwembroek, de zonnebrand en ga lekker naar het strand! Surfen dat is wat je hier gaat doen en dat kan je veel geld opleveren.

Je hebt bij deze gokkast te maken met in totaal 20 winlijnen, een minimaal bedrag van €0,20 om mee te spelen en er kan gespeeld worden met maximaal €100. Daarom is het goed dat je die keuze nu gaat maken en dan gaat ontdekken wat je dat op gaat leveren. Het thema wat bij deze slot hoort, is duidelijk. Het gaat echt alleen maar over surfen. Je hebt daarbij te maken met water, hoge wilde golven en zowel surf babes als dudes. Jouw einddoel is toch ook om geld te verdienen?

Over de slot

Bij de slot heb je te maken met allemaal surfer symbolen en deze zijn allemaal stacked. Je hebt ook nog het top symbool en de Wild symbolen en deze zijn niet stacked. Bij Wild Water is de witte haai een goed symbool, namelijk een wild. Daar kunnen veel mooie combinaties mee worden gemaakt en daar kun jij nu mee aan de slag! Dan heb je nog de bonussen waar je mee te maken kunt krijgen en dat zijn er twee.

Je hebt als eerste de “Surf’s Up Bonus” en deze kun je krijgen wanneer je vijf volledige Surfer symbolen ziet. Als deze allemaal anders zijn, dan krijg je zo in een keer 200x je inzet! Dat wil je niet missen! Probeer dat daarom ook voor elkaar te krijgen. Als er twee of meer dezelfde symbolen bij zitten dan is jouw uitbetaling 20x je inzet.

Er is nog een tweede bonus en dat is de gratis spins bonus ronde. Deze kun je winnen wanneer je 3,4 of 5 Scatter Surf symbolen hebt. Je krijgt daarvoor dan ook 10, 30 of 60 gratis spins. Bij de gratis spins rondes zijn de Wilds allemaal expanding. Dat wil zeggen dat ze uitbreiden over de hele rol. Als je twee of meer strategisch geplaatste wilds hebt in de bonusronde, dan kan dat een heel hoog bedrag zijn. Probeer het daarom ook zelf te ervaren wat jouw kansen zijn hier om te winnen!

Waarom Wild Water spelen?

Er zijn genoeg te bedenken waarom dat je de populaire gokkast Wild Water van Netent eens moet gaan spelen. Het is een gokkast die mooi is vormgegeven en daarbij wordt je meegenomen naar de 60-er jaren surf sfeer. Je hebt twee mooie bonusronden en daardoor kunnen er veel mooie prijzen gewonnen worden. Als je gek bent op surfen dan is dit de kans die je niet aan je voorbij moet laten gaan. Kom er daarom nu achter wat je hier kunt winnen en wat jouw kansen zijn.