Winstkansen online gokkasten vergrotenVeel mensen ontdekken online hoe de gokkasten werken en hoeveel geld ze kunnen verdienen, maar hoe vergroot je je winstkansen bij de gokkasten? Daar zijn verschillende mogelijkheden voor en deze worden hier dan ook aan je uitgelegd.

Er zijn namelijk verschillende soorten gokkasten waarvoor je kunt kiezen, om te beginnen de progressieve gokkasten. Het gaat er bij deze spellen om dat ze een gemeenschappelijke jackpot hebben en ze zijn ook aan elkaar gelinkt in een speciaal netwerk. De jackpot wordt steeds hoger en valt na een tijdje, maar je hebt geen idee wanneer dat is en waar dat is. De winkans die je hier hebt is wat kleiner, maar het bedrag dat er gewonnen kan worden is groter.

Winstkansen progressieve jackpot

Bij een progressieve gokkast kun je wel de winkansen op de jackpot verhogen en dat kun je doen door met de maximale inzet te spelen. Wanneer anderen in dat netwerk niet maximaal inzetten, dan heb jij een grotere kans om te winnen.

Dan is er nog de reguliere gokkast. Bij dit spel kan er vrijuit gespeeld worden, het geld kun je hierdoor ook sneller verdienen. De gokkasten staan allemaal los van elkaar en hebben geen gemeenschappelijke jackpot. Je hebt hierbij geen extra groot voordeel met maximaal inzetten, alleen dat wanneer je meer inzet je ook meer kunt winnen.

Tips bij online gokkasten

Een andere tactiek die je kunt gebruiken is de hit and run tactiek. Als je deze in gaat zetten, dan ga je bij grote winst meteen over naar een andere gokkast. Het wordt ook aangeraden dat je niet te lang bij een spel blijft spelen, er kan beter bekeken worden waar je het meeste geluk hebt en daarom kun je de speelautomaten afwisselen. Ook zijn er nog speciale bonusspel focus methoden, die je kunt gebruiken.

Je gaat als je deze tactiek in gaat zetten bij een spel weg wanneer je een bonusspel hebt gespeeld en de bonus uitgekeerd hebt gekregen. De nadruk ligt hierbij op het meepakken van alle bonussen die er bij de automaten zijn.

Let op onderstaande zaken

  • Let op het uitkeringspercentage bij de gokkasten, dan zie je ook hoeveel je kunt winnen. Als het uitbetalingspercentage hoger is, dan wil dat zeggen dat de kans dat je gaat winnen ook groter is. De moeite waard om deze gokkasten er op te selecteren en eens te zien of je daar ook meer winst kunt behalen dan bij andere gokkasten, met een lager uitbetalingspercentage.
  • Er zijn ook gokkasten die je gratis kunt proberen en ontdekken of dat de gokkast bij je past. Als dat zo is kun je vervolgens voor geld spelen. Hoe hoger je inzet, des te hoger de prijs is wanneer je hebt gewonnen. Maar ook met een lage inzet kun je goed spelen en veel geld verdienen, dan duurt het alleen wat langer.
  • Zorg dat je voldoende af gaat wisselen bij de gokkasten. Hierdoor kun je je geluk spreiden en bekijken waar je op dat moment het meeste geluk hebt. Dit kan per ronde wisselen, maar bekijk ook of dat er een jackpot wordt aangeboden of niet. Dit kan de spanning net wat vergroten en daar kun jij dus wel degelijk je voordeel mee doen! Ervaar nu ook wat jouw voordelen zijn en kies voor de verschillende gokkasten, die je worden aangeboden.
  • Neem de prijzentabel erbij, zodat je weet welke symbolen je nodig hebt om een grote prijs te winnen. Hierdoor ben je goed voorbereid op je spel en kun je nog meer geluk hebben!