The Wish Master videoslot

The Wish Master videoslot geeft spelers de kans om al hun wensen te laten uitkomen, iedere draai weer! Deze nieuwe videoslot van Netent is gebaseerd op het bekende sprookje van Aladin en de wonderlamp met de geest. Deze sprookjesachtige gokkast bevat de spannende Wish Master functie, met een geest die ontsnapt uit de fles wanneer er een Scatter symbool verschijnt op de rollen, om een spannende bonus feature te activeren.

The Wish Master

De functies die kunnen worden geactiveerd wanneer de geest komt uit zijn fles variëren van 2x of 3x multipliers, willekeurige en uitgebreidere Wild symbolen, Wild symbolen die worden vervangen voor geselecteerde symbolen, en zelfs voor een hele Wild reel!

The Wish Master spelregels

The Wish Master videoslot is een gokkast die je speel op vijf rollen met twintig winlijnen en veel Wild vervangingen, scatter symbolen en een bonus feature met extra multipliers. Het uitbetalingspercentage van de Wish Master videoslot bedraagt maar liefst 96,6%, dus maak jezelf maar klaar voor veel ongelofelijke prijzen.

Inzetten op deze gokkasten kan al vanaf 0.20 eurocent per draai tot maar liefst 100 euro per draai! Om te winnen bij de Wish Master moet je drie gelijke symbolen op de rollen zien te krijgen van links naar rechts. Zoals bij veel gokkasten van Netent speelt ook de Wish Master weer snel en soepel. De graphics zijn bijzonder mooi zonder overdreven extra’s, daarom is de gokkast overzichtelijk gehouden en zeer goed te spelen.