Altijd al de wereld over willen reizen maar heeft het prijskaartje wat hieraan hangt je altijd weerhouden? Waarom ga je niet op World Tour met deze online gokkast die in een mum van tijd een echte globetrotter van jou maakt. De wereld in de palm van je hand, zo kun je deze mooie gokkast eigenlijk wel beschouwen, want hoe vaak kun je nou Parijs, Londen, Egypte, Peking en New York in één oogopslag aanschouwen?

Dat kan dus wel met World Tour waarbij je letterlijk vliegensvlug allerlei verre of misschien iets minder verre bestemmingen aan doet. Waan je tussen de echte jetset in je eigen privévliegtuig zonder dat het je een enkele airmile kost. Sterker nog, het kan je zelfs geld opleveren en waar zie je dat nou nog?

world tour isoftbet

Sfeer van World Tour

Het zijn wel voornamelijk de plaatjes die je in de wereldreis stemming moeten brengen, want de geluiden die bij deze gokkast zitten zijn niet heel erg onderscheidend. Het doet wat denken aan het vliegen met een soort ruisachtig geluid, maar dit moet je er wel met de nodige fantasie uithalen. Het kan ook zijn dat je een vliegveld hoort met allerlei mensen op de achtergrond waarbij je ook vaag iets van muziek kan onderscheiden, maar het brengt je niet gelijk in de sfeer van het maken van een wereldreis.

Los van het feit dat het achtergrondgeluid niet echt bepalend is voor de sfeer van de gokkast, werkt deze ook nogal afleidend, waardoor je eerder de neiging hebt om zonder geluid te spelen omdat deze niet echt iets toevoegt aan het spel.

Inzet op de World Tour slot

De minimum inzet die je bij dit spel kunt inleggen is één euro, waarbij je dan ook met één win lijn speelt en dus je kans op een mooie opbrengst ook minimaal is. Omdat je startkapitaal van duizend euro toch fictief speelgeld is en dus je verlies daarbij ook is het voor het spelelement veel leuker om maximaal in te zetten zodat je ook letterlijk meer uit het spel kunt gaan halen. Bij het spelen van de maximum bet speel je met vijf rollen en ook vijf winlijnen. De winlijnen gaan allemaal van links naar rechts en worden op deze manier ook uitbetaald. De inleg die je bij deze maximum bet bij iedere zet doet is vijfentwintig euro.

Info

world tour gokkast World Tour is één van de weinige online gokkasten waarbij er geen informatieknop te vinden is. De reden van deze informatieknop is ook veelal de uitleg van diverse extra bonusspellen die de gokkast te bieden heeft. Deze gokkast heeft deze optie dus niet wat in de praktijk inhoudt dat je niet met extra bonus spellen leuke diverse credits kunt verdienen.

Free spins

Het verkrijgen van free spins is dus bij dit spel ook niet mogelijk en dat maakt het spel wel wat eenzijdig. Je zou je kunnen voorstellen bij een gokkast als deze dat je bijvoorbeeld extra airmiles of iets wat daar op lijkt kunt verdienen om zo je wereldreis te kunnen uitbreiden. Op deze manier wordt je dan ook meer in het spel gezogen en kun je het spel ook wat meer verdieping geven wat dan ook gelijk meer kleur en body aan zo’n online gokkast geeft.

Eindoordeel

De opzet van World Tour is heel leuk omdat het concept van een wereldreis een spel heel veel mogelijkheden en perspectieven biedt. In de praktijk is de uitvoering hiervan iets minder geslaagd omdat je als speler nu niet het gevoel krijgt dat je op het punt staat een wereldreis te gaan maken.Dit komt onder andere door het minder geslaagde achtergrondgeluid die eerder verwarrend dan illustrerend voor het spel werkt. Daarnaast zou de toevoeging van bonusspellen het concept kunnen verdiepen zodat je als speler een heel andere spelbeleving krijgt en langer in dit spel blijft hangen.