Lees de sterren met de Zodiac Wheel slotmachine

Als je altijd al hebt geloofd dat je toekomst in de sterren geschreven staat, dan kun je nu de proef op de som stellen. Met de Zodiac Wheel gokkast van EGT speel je in een astronomisch thema en onthul je de geheimen van de sterren en planeten.

Daarvoor moet jij natuurlijk gebruik maken van je kennis van de sterrenstanden en de toekomst lezen als een waarzegster. Het goede nieuws is dat je kans maakt op grote prijzen, allerlei bonussen, en speciale opties zoals de wilde Zodiac Wheels, de Star Charts scatters, een Jackpot-kaartenspel en een verdubbelingsspel dat je geluk en de je kennis van de sterren danig op de proef stelt.

Wat hebben de sterren voor jou in petto?

Zodiac wheelMet een speelveld van 5 bij 3 rollen kijk je rechtstreeks de nachtelijk hemel in. Duizenden sterren verlichten de gokkast, en het is jouw taak om te bepalen welke er voor jou schijnen. Misschien wil je de astronoom laten helpen, die je zijn telescoop uitleent en je met behulp van allerlei apparaten en mechanieken je toekomst kan laten voorspellen. Of heb je toch een voorkeur voor de prachtige, mysterieuze waarzegster, die met haar wilde zigeunerbloed en haar kristallen bal jouw toekomst probeert te lezen?

Beproef je geluk en vertrouw in de sterren

Op het moment dat je de hemel begint te bestuderen, en de eerste sterrenconstellaties langs suizen, kun je al prijzen gaan winnen. Spot je letters die samen de naam van een sterrenstelsel kunnen vormen, dan verdien je tot 2.000 munten. Met een telescoop, waarmee je je reis door het firmament kun vervolgen, verdien je zelfs 5.000 punten. De waarzegster en haar kristallen bal leveren 10.000 punten op, terwijl de astronoom de echte hoofdprijs is. Krijg je hem aan je zijde, dan kun je wel 60.000 munten opstrijken.

Draai het wiel van de Zodiac

De sterrenriem is het symbool dat als wild fungeert. Dat betekent dat je dit symbool op rol 2, 3 en 4 kunt vervangen voor een ander symbool naar jouw keuze. Op die manier maak je de meest geweldige combinaties en verdien je enorme prijzen. Ook werkt de Zodiac Wheel gokkast met scatters. Dat zijn de sterrenkaarten, die je een extra 2.000 munten beloning geven als ze op rol 1, 3 of 5 verschijnen. Boeken vol sterrenkaarten zijn zelfs goed voor tot wel 10.000 munten. Deze vele verschillende mogelijkheden maken het spel tot een zeer spannend en ook thematisch leuke ervaring.

Zodiac Wheel gokkast

Een mysterieuze jackpot

Als je gelooft in de voorspellende kracht van de hemellichamen, kun je de waarzegster volgen naar het Jackpot Bonuskaartenspel. Zij legt de kaarten voor je neer, waaronder prijzen verstopt zijn. Kies je de juiste combinatie kaarten, dan groeit de prijs bij iedere kaart die je omdraait. Als je drie van dezelfde kaart hebt gevonden, krijg je de jackpot uitbetaalt. Daarbij kun je, bij prijzen tot 3.500 munten, steeds kiezen voor een Double-Or-Nothing. Door te gokken of een kaart rood of zwart is, kun je de jackpot verdubbelen – of alles kwijtraken dat de sterren je toebedeeld hadden.

Voorspel je toekomst

De inzet die je voor de Zodiac Wheel gokkast moet inzetten, kan je helemaal overlaten aan je eigen expertise en gevoel voor sterrenkunde. Het krediet begint al bij 0.1 munt en loopt op tot 1.0 munt – en je kunt een inzet kiezen tussen 5 en 100 munten.

Die enorme vrijheid betekent dat je goed moet vertrouwen op wat de sterren jou vertellen. Op die manier kun jij spelen zoals jij dat het liefste doet, en kun je de kosmologische krachten in jouw voordeel gebruiken. Dus zeg het maar: onder welke constellatie wil jij gokken? De zigeuner en de astronoom helpen jou om de toekomst te lezen, die in de sterren geschreven staat. En als alles goed uitpakt, kun je zeker astronomisch hoge prijzen winnen.