Tijdens het spelen van de Zombies gokkast van NetEnt moet je proberen de dodelijke Zombies zien te vermijden als je niet wilt gebeten wilt worden! Lukt je dat, dan kan je veel winnen met een uitbetalingspercentage van meer dan 97% op deze spannende horror videoslot. Win tot 100.000 munten met de Stacked Wilds, Free Spins en Multiplier x10 op de vijf rollen met twintig vaste winlijnen.

zombies netent

Zombies spelen

Deze gokkast is gratis te oefenen, maar als je om echt geld wilt spelen kan dit al vanaf slechts €0,20 per spin. Voor de spelers die niet bang zijn kan je dit opvoeren tot €200! Deze minimale inzet per spin weerspiegelt het feit dat je verplicht bent om alle 20 winlijnen per draai te spelen. Bij sommige andere NetEnt gokkast kan je ook de winlijnen kiezen en speel ja al vanaf 1 cent per draai.
Alle symbolen komen rechtstreekst uit een horrorfilm zoals de bebloede cirkelzaag, het gasmasker met bloed, de hersens, de oogbal, en de bebloede bijl en honkbalknuppel met spijkers. Kleine prijzen win je met de enge kaartsymbolen van aas tot en met tien. Voor 5 cirkelzaag symbolen krijg je trouwens 1000 munten uitbetaald.

Specials

Het Scatter symbool op de Zombies gokkast is het Biohazard buis symbool en verschijnt alleen op rollen 2, 3 en 4. Hiermee kan je de gratis spins functie activeren als je minimaal drie Scatters draait op je scherm. Het Wild symbool op deze slot is gewoonweg het symbool met ‘Wild’ erop. Het kan op alle rollen vallen, en vervangt alle andere symbolen van de uitbetaling tabel, met uitzondering van de Scatters. Op rol 3 is er een gestapelde Wild(zombie). Die kan je veel winsten opleveren als de hele rol wordt bezet en Wild wordt.

Zombies gasmasker

Bonus Features

Als je 3 Scatter symbolen draait wordt je beloond met 5 gratis spins. Elk van deze gratis spins heeft een progressieve multiplier, wat uiteindelijk leidt tot een X10 vermenigvuldiger met de laatste spin! Na elke spin, is er ook een zombie shoot out, en voor elke zombie die is geschoten krijg je een willekeurig bonus toegekend.
In de plaats van bonussymbolen is er een Random Wild functie. De Random Wild functie maakt tot zes posities volledig Wild, wat voor jou betekent dat je veel geld kan verdienen.

Conclusie

De Zombies online gokkast is spannend en leuk om te spelen, met enge achtergrondmuziek en animaties. Door de vele uitbetalingen zal deze slot ook de niet horror fans aanspreken. Hij is ook erg afwisselend en zal daarom niet snel gaan vervelen, een aanrader!