Hou jij ook van spanning als je een spelletje speelt, maar wil je wel winnen? De Zombirthday video slot van Playson gaat over een zombie die jarig is. In dit spel zullen heel wat spannende symbolen je weten te verassen en kunnen winsten bovendien enorm stijgen. Als je dit spel opent zal je zien dat er een aantal mogelijkheden zijn om tot een inzet te komen en om het spel te bedienen.

zombirthday

Verschillende inzetten bij Zombirthday

Deze video slot is geheel uitgevoerd in zijn thema en kan gespeeld worden met verschillende muntwaardes. Om de minimale en maximale inzet te bepalen gaan we ervanuit dat jij als speler met alle winlijnen van het spel gaat spelen. Muntwaardes van Zombirthday kunnen ingesteld worden op waardes van 1 cent tot en met 3 euro. De minimale inzet die bij het spelen van dit spel gevraagd wordt is daarmee een inzet van 10 cent per draai. Maximaal kan je bij het spelen van Zombirthday inzetten met een inzet van 30 euro per draai.

Ga voor winsten op meerdere winlijnen

Zombirthday is geheel opgebouwd op basis van zijn thema en heeft allerlei leuke symbolen beschikbaar om winst mee te maken. Winnen kan op maximaal 10 winlijnen, die verdeeld zijn over 5 rollen. Winnende combinaties van symbolen kan je daarbij alleen vormen als je de winlijn van links naar rechts weet te vullen.

Een combinatie bestaat altijd uit meerdere soortgelijke symbolen en begint van meest links naar rechts. Tijdens het draaien van de rollen zal je zien dat Playson van deze video slot een uniek spel heeft te maken. Er zijn continu animaties beschikbaar en de geluiden zijn erg toepasselijk.

Wat kan ik winnen

Bij het spelen van Zombirthday zijn heel wat prijzen te draaien dankzij de vele symbolen die aanwezig zijn. Om te weten te komen wat je met reguliere symbolen kunt winnen is het een optie om de prijzentabel te openen. Daarbij zie je een compleet overzicht van alle symbolen die een winst op kunnen leveren. Per symboolsoort staat het aantal symbolen wat nodig is om een prijs aangegeven, zodat je vooraf eigenlijk al weet welke combinaties veel prijs op leveren en welke combinaties wat minder.

Als je tijdens het draaien van de rollen een symbool ziet waarvan je de prijs wilt weten, dan kan je op het symbool zelf klikken. In een klein venstertje krijg je dan een overzicht van de prijzen die met dit symbool te behalen zijn.

Winsten bij elkaar spelen met het Wild symbool

Als je de prijzentabel gaat verkennen zal je bij Zombirthday ook nog een Wild symbool tegenkomen. De jarige zombie kan namelijk een losse prijs opleveren, maar ook andere combinaties compleet maken. Heb je meerdere reguliere symbolen gedraaid dan kan de Wild dienen als aanvulling. Alle symbolen kunnen door deze Wild vervangen worden, behalve de Scatter van Zombirthday. Met losse Wild symbolen heb je een prijs vanaf 2 symbolen. Bij symboolcombinaties die met een Wild voltooid worden geldt de prijs die origineel voor een reguliere combinatie zal worden uitbetaald.

Prijzen met Scatter symbolen en free spins

Zombirthday Playson gokkast
De vrouwelijke zombie die je bij Zombirthday op de rollen kan laten verschijnen is een Scatter. Dit symbool kan winsten opleveren zonder dat je deze op een winlijn moet draaien. Heb je 2 of meer Scatter symbolen willekeurig op de rollen, dan heb je al een winst te pakken.

De Scatter winst is een vermenigvuldiging van je inzet. Deze kan al prijs opleveren als je bijvoorbeeld een Scatter op rol 2 draait en een Scatter op rol 5. Heb je 3 of meer Scatter symbolen willekeurig op de rollen, dan worden er 15 free spins gewonnen. Deze worden gespeeld met de laatste inzet en kunnen heel wat grote prijzen opleveren. Alle winsten die je tijdens de free spins draait zullen namelijk verdrievoudigt worden uitbetaald. Daarnaast is het tijdens de free spins mogelijk je tegoed aan te vullen door opnieuw Scatters op de rollen te draaien.

Beoordeling

Volgens ons is Zombirthday een echte aanrader. Het thema leeft tijdens het spelen en de spanning wordt langs alle kanten opgeroepen. Met de extra symbolen zijn er heel wat prijzen op eenvoudige wijze te behalen en kan het spel dus niet alleen leuk, maar ook erg winstgevend zijn voor iedere speler.