Dragon’s myth, durf jij het gevaar aan

Met Dragon’s myth stap je in de legende waar vier gevaarlijke draken het land teisterden. Met hun vurige adem terroriseerden ze al honderden jaren de bevolking. Een klein meisje durfde het aan om met de draken te vechten. Dragon’s myth biedt jou de gelegenheid om samen met dit roodharige meisje op avontuur te gaan. Wanneer jij erin slaagt de draken te verslaan beland je in de drakengrot; een plek waar schatten van grote waarde liggen opgeslagen. Deze drakengrot is een legendarische plek waar je absoluut eens geweest moet zijn. De winst die er ligt kan zomaar van jou zijn wanneer je het spel tactisch speelt.

dragons myth Op het moment dat jij alle vier de dragen hebt verslagen ontvang je de drakenschat. Het spel Dragon’s myth is ontworpen door Rabcat Gambling. Het spreekt voor zich dat de designers helemaal zijn los gegaan op dit thema. De graphics zijn adembenemend, en de geluidseffecten zijn ronduit angstaanjagend te noemen. Omdat deze gokkast is uitgevoerd met een 3D scherm waan jij je middenin het avontuur. Dit maakt spelen op deze gokkast tot een belevenis die zijn weerga niet kent. Je volgt in dit spel een verhaallijn, met op ieder punt de gelegenheid om bonuspunten en free spins te vergaren.

Het uiterlijk van het spel

Het spel Dragon’s myth speel je met 5 wielen die ieder bestaan uit 3 rijen. De symbolen zijn redelijk tekenend voor Rabcat; 10 tot en met Koning, en daarnaast zijn er 4 draken in het spel verwerkt. Je speelt het spel tegen een rode draak, een gele draak, een blauwe draak en een bruine draak. Verder vind je een wild symbool met het drakenvechtersmeisje, en je hebt de mogelijkheid voor een fixed Wild; dit wordt dan een vurig Wild symbool. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van Scatter symbolen in dit spel. Met deze Scatter symbolen kan jij eenvoudiger een winrij volkrijgen. De actieve winrijen bieden op meerdere manieren mogelijkheden om winst en free spins te vergaren.

Op het moment dat jij een bonus symbool in je scherm krijgt vlieg je rechtstreeks naar de drakengrot waar de drakenschat binnen jouw bereik ligt. Kan jij het spel tactisch spelen met fixed wild symbolen en vergaar jij de drakenschat? Bij dit spel heb je natuurlijk een behoorlijke dosis geluk nodig, maar ook tactiek komt jou goed van pas wanneer jij uit bent op de drakenschat. Het mag duidelijk zijn wanneer je het spel Dragon’s myth speelt dat Rabcat hier een geweldig staaltje werk heeft afgeleverd. Dit is niet alleen een gokkast; dit is een avonturenspel wat jou op ieder moment hoge winstkansen biedt. Je wordt meegesleept in het verhaal, wat garant staat voor eindeloos veel speelplezier waarbij de adrenaline door je lijft wordt gepompt.

dragons myth gokkast

Jouw winstkansen bij Dragon’s myth

Het is dus duidelijk; tijdens dit spel speel jij om de drakenschat. Dit is een schat die je verdient met inzetten die beginnen bij het instaptarief van 1 euro per spelronde. Je kan inzetten tot een maximum van 20 euro per spelronde. Links onderin je scherm zie jij wat de hoogte van de drakenschat is die jij kunt verdienen tijdens dit spel. Je hebt ook de mogelijkheid om tijdens het spel jouw ‘max bet’ te plaatsen, oftewel het bedrag wat jij maximaal kan inzetten op dat moment.

In andere gevallen zal je zelf per spelronde jouw inzet moeten bepalen via de ‘bet’ knop aan de rechterkant. Het spel biedt jou de mogelijkheid van instant win. Op deze manier win jij tijdens het spel op een bepaald moment per direct een bedrag. Je winstkansen bij dit spel liggen behoorlijk hoog. Het is niet voor niets dat Rabcat als motto heeft “We love to see you win”.