Een van de allereerste 3D videoslots van BetSoft was de 2 Million BC gokkast, deze videoslot heeft de standaard gezet voor andere gokkast ontwerpers om ook mooiere 3D gokkasten te ontwerpen, maar niemand komt in de buurt van de prachtige graphics, geluidseffecten en pure speelbaarheid van BetSoft Gaming. De 2 Million BC videoslot heeft een prehistorisch thema en je speelt hem op vijf rollen met maximaal dertig winlijnen.

Symbolen op de 2 Million BC videoslot

Er is geen Wild symbool op deze gokkast, maar dat mag de pret niet drukken omdat je met de andere bonus games genoeg kansen krijgt om veel geld te verdienen. Het kampvuur symbool telt bij deze gokkast als de Scatter, en als je er drie of meer op de rollen vindt wordt je beloond met Free Spins. Het eikel symbool is in dit spel het bonussymbool voor de Saber Attack functie. Help de Caveman de sabeltijger te verslaan en win direct veel credits.

Het laatste bonussymbool is het diamant symbool waarvan je er drie of meer van op de gokkast moet krijgen om de Diamant bonus te activeren voor mooie prijzen in je strijd voor de diamanten. Verder is het symbool van het meisje het best betalende symbool naast de sabeltijger, hunebedden, knuppels, stenen wielen en edelstenen.

2 million bc

Conclusie

De 2 Million BC videoslot heeft geen (progressieve) jackpot, maar in het basisspel kan je 500 munten per munt per lijn verdienen, dat tikt dus lekker aan als je maximaal speelt voor 2500 credits! Dat is natuurlijk afhankelijk van je inzet die varieert van minimaal 2 cent tot 75 euro per draai.

De 2 Million BC videoslot van Betsoft was echt een van de eerste 3D slots, en daarmee een trendsetter voor veel andere ontwikkelaars van online gokkasten. Het is een prettig te spelen gokkast, die lekker overzichtelijk is, en niet te druk zoals veel andere gokkasten van Betsoft. Met de grappige Caveman zal je veel leuke momenten beleven tijdens de drie spannende bonusgames die deze game rijk is.