De 20 Diamonds slotmachine is spectaculair

Euro Games Technology (EGT) komt weer met een geweldige gokkast: de 20 Diamonds. In deze gokkast, met vijf rollen en 20 winstlijnen, glimmen de juwelen in iedere hoek. Het thema is een echte klassieker, en simpel en helder uitgevoerd. Een grote hoeveelheid glimmers van verschillende maten en kleuren geven dit spel hun aantrekkingskracht. Een simpel te begrijpen spel, dat aantrekkelijk is voor beginners – maar dankzij de retro-uitvoering ook oude rotten aanspreekt. Toch zijn er genoeg bonusopties om de 20 Diamonds gokkast zeer aantrekkelijk en uiterst goed bespeelbaar te maken.

Pak die glimmende stenen

20 DiamondsGrootse thema’s, uitgebreide verhaallijnen, afleidende soundtracks en storende versieringen en frutsels: met deze gokkast van EGT heb je daar allemaal geen last van. Hoewel dit team van developers keer op keer bewezen heeft dat ze wel in staat zijn om slotmachines met interessante thema’s te maken, hebben ze er dit keer voor gekozen om een zo simpel mogelijke machine te ontwerpen, die niet afleidt van het spel. Dat resulteert in een kalme, begrijpelijke lay-out, met weinig fratsen. Toch ziet de gokkast er nog steeds vrolijk uit, en met de glimmende juwelen op de rollen – waaronder stenen van robijn, saffier, amethist, emerald en diamant – is het spelen op deze kast een kleurrijke ervaring, dat iedere speler aan zou moeten spreken.

Kleur en licht op de 20 Diamonds

Diamanten staan natuurlijk bekend om hun prachtige en aantrekkelijke glimfactor. Dat heeft EGT goed begrepen, en de 20 Diamonds slotmachine sprankelt dan ook aan alle kanten. Kleur en licht zijn dansen vrolijk over het speelveld, en zijn bijtijds bijna verblindend, bijvoorbeeld als je een grote prijs wint. Dan beginnen de winnende combinaties van juwelen te sprankelen en te gloeien. Dat kan wat overweldigend zijn: soms gaat de machine misschien wat teveel op in zijn eigen schitteringen. Maar over het algemeen geeft het een prima sfeer aan het spel en voel je je, als je een winnende combinatie draait, als een koning zo rijk.

Speel de slotmachine op je mobiel of op de pc

EGT heeft het met de 20 Diamonds mogelijk gemaakt om zowel op de pc of laptop, als op je mobiel te spelen. De mobiele speelbaarheid is vergroot door een slimme indeling van controleknoppen en een touch screen-menu. Spelers hebben dus alle controle over het spel, ook op een kleiner scherm. Bij deze gokmachine is het mogelijk om vijf verschillende bedragen in te zetten: 20, 40, 100, 200 of 400.

Dat maakt het spelen zeer overzichtelijk, maar geeft relatief weinig flexibiliteit, vooral vergeleken met sommige andere machines van EGT. De machine dwingt je ook om niet al te voorzichtig te draaien. Met deze opties is de 20 Diamonds slotmachine dus echt gericht op de meer ervaren speler, die het geen probleem vindt om te spelen met een wat grotere inzet.

20 Diamonds gokkast

Laat je uitbetalen in juwelen

Met 20 winlijnen heeft de 20 Diamonds gokkast een prima verhouding tussen winpercentage en beloning. Door simpelweg drie van dezelfde diamanten te vinden op een lijn, win je al tien keer je inzet. De andere winmogelijkheden zijn alleen maar aantrekkelijker. Met vier van dezelfde juwelen zit je minstens op 20 keer de inzet, terwijl je met vijf keer al 100 keer de inzet terugverdient. Raak je een meer zeldzame saffier of amethist, dan krijg je 200 keer de inzet. De absolute klapper is echter de diamant: vijf glimmende witte diamanten op een rij, en je krijgt 400 keer wat je ingezet hebt op de lijn.

Juwelen wilds en scatters

Omdat deze gokkast gericht is simplificatie en elegantie, zijn er geen overweldigende bonusopties ingebouwd. Wel werkt deze machine met wilds en scatters. Een juweel met een gegraveerde ‘lucky 7’ is de wild, waarmee je andere lijnen kunt invullen door een symbool in te wisselen. Vijf van deze wilds op en rij geven een indrukwekkende 1.000 keer de inzet terug. De scatter wordt vertegenwoordigd door een groene, gele en blauwe ster. Deze afbeelding geeft extra spins, en als de ster meerdere keren verschijnt, kun je een jackpot van wel 200.000 verdienen. Tot slot is er een verdubbelingsspel ingebouwd, waarbij je kunt pogen je inzet te verdubbelen – of alles kwijt raakt.

Een simpele en elegante gokkast

Hoewel er niet veel bijzonders aan deze gokkast is, kan het toch een aantrekkelijke optie zijn. Als je houdt van glimmerende juwelen, en een machine zoekt met een overzichtelijk spel en een thema dat niet teveel afleidt van het gokken zelf, dan kan dit wel eens de beste machine zijn voor jou.