5x magicPlay ‘n Go gaat de magie in met het spel 5xMagic. Bedenk je beste toverspreuk en doe mee met dit grappige spel. Deze online gokkast zit heel eenvoudig in elkaar en je kunt hier een hoop lol mee hebben. Dit komt omdat je naast het echte spel allemaal kleine losse features hebt waar je op een snelle manier veel geld mee kunt winnen. Beginnen is eenvoudig, kies je inzet en het aantal win lijnen en klik op spin en het spel begint.

Net een echt podium op 5xMagic

Het spel heeft maar 3 rollen en 5 win lijnen waar je mee kunt spelen. De bekende bar symbolen kennen we natuurlijk al jaren van allemaal verschillende gokkasten. Het enige wat bij 5xMagic erbij komt is de hoed, de goochelaar en het x5 symbool. Met deze paar symbolen moet je het doen. Het is natuurlijk wel zo dat het bar symbool in verschillende kleuren is en 1, 2 of 3 balkjes onder elkaar heeft.

Doordat er gebruik wordt gemaakt van maar een paar symbolen heeft deze videoslot een rustige uitstraling. Wat dan weer helemaal past bij het thema. Op de achtergrond kijk je op een podium, compleet met rode gordijnen met gouden kwastjes en een houten vloer. De 3 rollen hangen in de lucht zoals dat alleen kan bij een goochelaar en hebben een mooie goudkleurige rand eromheen. Alles aan dit spel ademt magie uit en dat hebben ze echt heel leuk gedaan bij Play ‘n Go, net als de meeste van hun gokkasten.

5xMagic is een simpel spelletje

Het spel werkt eigenlijk heel simpel. Aan de onderkant kun je kiezen met hoeveel speellijnen je wilt spelen. Je begint met 1 credit en je kunt deze laten oplopen naar 5. 1 credit staat voor 0.10 eurocent. Heb je dit besloten dan kies je of je voor 1, 2, 3, 4 of 5 win lijnen wilt gaan. Wil je gelijk maximaal in het spel, dan kun je ook klikken op inzet max. Dan kies je voor 5 credits per draai op 5 win lijnen. Daarna klik je op spin en het spel begint automatisch. Speel zolang als je wilt. Met een win kans van 95% op de hoogste inzetten en win lijnen. Als je op een minder aantal win lijnen gaat spelen met een mindere inzet, dan word je win kans ook minder.

5x of 25x winnen met 5xMagic

Met het 5x symbool kun je snel veel winnen. Dit wild symbool kun je inzetten voor elke symbool die je nog mist om te kunnen winnen met een combinatie. Het leuke aan het gebruiken van deze wild symbolen is dat als het lukt met 1 symbool, dat je winst keer 5 gaat, win je met 2 symbolen dan gaat het dak eraf en kun je je winst keer 25 doen. Dat is een lekker snelle manier om veel geld te winnen met 5xMagic.

Hier geldt natuurlijk wel dat dit niet geldt in combinatie met het scatter symbool. Met het scatter symbool kun je ook leuke dingen doen. Draai je er 2, dan kun je je winst verdubbelen. En net zoals met het wild symbool heb je als je er 3 draait 25 keer je winst. Dat is niet verkeerd voor een simpel spel als 5xMagic.

Spannende gokkast

Dit topspel zou snel een favoriet kunnen worden bij de meeste gokkastspelers. Het is een spel wat je makkelijk als beginneling kunt spelen, maar ook als je al langer meespeelt op online gokkasten is dit een leuke kast om op te spelen. Dit komt mede doordat er naast het basisspel allemaal leuke features zijn om meer geld mee te winnen. Het spel blijft spannend en leuk omdat je zomaar ineens een dikke bonus kunt verdienen. Deze 5xMagic is echt een leuk spel om eens te proberen. Weet je het niet helemaal zeker, dan kun je altijd even op de gratis modus een paar keer spelen of het iets voor jou is. Weet je het zeker, dan kun je altijd nog beslissen om met echt geld te gaan spelen.