Dikke winsten met action money

Action Money is een leuke videoslot met een opvallend uiterlijk. Action money draait natuurlijk om geld en dat is alleen maar leuk, want jij wilt natuurlijk ook een mooie winst binnen halen. Het uiterlijk van deze videoslot doet een beetje denken aan cartoons of tekenfilms. De kaarten hebben afbeeldingen van stapels geld, zakenmannen, contracten en bedrijfsgebouwen. Verder zijn er ook nog creditkaarten, mooie vrouwen en meer geld gerelateerde zaken te vinden op de kaarten. De afbeeldingen en animaties zijn opvallend en brengen je in de stemming om lekker te winnen.

Action money het spel

Action MoneyWe hebben bij Action money te maken met een videoslot met 5 rollen, 20 lijnen en 11 verschillende kaarten. Het aantal lijnen waar je mee speelt kun je zelf instellen. Je hebt hierbij de keuze tussen 1, 5, 10, 15 of 20 lijnen. Ook kun je uiteraard zelf bepalen hoeveel je inzet per spelronde.

In het geval je speelt met 20 lijnen kun je 20, 40, 100, 200 of 400 credits inzetten. Er is dus voor ieder wat wils en dat maakt dat dit spel voor een breed publiek geschikt is. Er zit een Wild kaart, een Scatter kaart en een Bonus kaart in Action Money. De winnende combinaties worden van links naar rechts uitbetaald, behalve in het geval van een Scatter. De Scatter wordt altijd van rechts naar links uitbetaald.

Gratis spelrondes

Ook bij dit spel kun je gratis spelrondes verdien, wat altijd een leuke feature is van een videoslot. Bij Action Money moet je hiervoor drie bank symbolen in een keer tegenkomen. Je kunt dan vervolgens een symbool kiezen en jouw keuze bepaald hoeveel de Multiplier zal worden bij de gratis spelen. Je weet in eerste instantie natuurlijk niet welk van de 5 banksymbolen voor welke Multiplier staat. Je kiest dus een gesloten kaart. Die kaart kan een Multiplier hebben van 1 tot 5 keer.

Vervolgens moet je nog een keuze maken, namelijk uit 8 enveloppen. Ook dit zijn gesloten kaarten. Jouw keuze bepaald hoeveel gratis spelrondes je krijgt. Dat kan tussen de 5 en 12 gratis spelrondes zijn. Dit is erg leuk om te doen en kan in het gunstigste geval tot hele grote winsten leiden. De gratis spellen worden automatisch gespeeld. Je hoeft daar dus niet voor te doen. Op het eind zie je hoeveel je hebt verdient tijdens de gratis spelrondes. In sommige gevallen kun je ook nog de Gamble functie gebruiken. De gratis spelrondes zijn iets dat Action Money erg leuk maakt.

Jackpot Cards Game

Ook Action Money is een Jackpot Cards spel en verschaft dus in potentie toegang tot het Jackpot Cards Mystery spel. Dat is een apart spel en je krijgt er niet altijd toegang toe, maar de kans erop is toch een positief punt van Action Money. Door Action Money te spelen maak je namelijk kans op toegang tot het Jackpot Cards Mystery bonus spel. Meer hoef je daarvoor niet te doen.

Action Money gokkast

Gamble away

Ook Action Money heeft de Gamble functie. Wanneer je iets wint kun je kiezen om het normale spel voort te zetten of je kunt kiezen voor Gamble. Dat tweede, de Gamble functie, kan je winst exponentieel verhogen. Wanneer je kiest voor Gamble moet je raden welke kleur een kaart heeft die je niet kunt zien. Raad je het goed dan verdubbeld de winst. Hierbij kun je na iedere keer goed raden je winst op de balans zetten of verder gokken. De Gamble functie kun je niet oneindig gebruiken. Als je verkeerd raad, dan raak je alles kwijt van die spelronde.

Conlusie

Action Money is een leuke gokkast waarbij je snel een grote winst kunt binnen harken. Dat is natuurlijk een hele goede reden om deze videoslot te spelen. Daarnaast zijn de gratis rondes ook een goede toevoeging aan het spel. Al met al een spel dat veel plezier geeft en waar je snel een grote winst mee kunt binnen halen.