Amatic Industries is de ontwikkelaar van deze Admiral Nelson videoslot. Op dit spel kunnen verschillende winsten behaald worden, waarbij alle symbolen aangepast zijn op het thema. Om het spelen spannender te maken is er bij deze gokkast gebruik gemaakt van alle hedendaagse technieken. Daarbij kun je bij Admiral Nelson natuurlijk ook altijd rekenen op de nodige geluidseffecten, die er keer op keer de spanning goed in weten te brengen.

Spelen de je bij deze Admiral Nelson video slot op 5 rollen. Per rol worden er 3 symbolen weergegeven, waardoor er per draai 15 symboolposities gevuld zullen worden.

Symboolcombinaties bij Admiral Nelson

Als je bij Admiral Nelson een winnende combinatie van symbolen wilt kunnen vormen moet je altijd meerdere symbolen van dezelfde soort zien te draaien. Een combinatie mag daarbij uiteraard niet worden onderbroken worden door andere symbolen en moet verplicht worden gestart vanaf de eerste rol.

Als je bij deze Admiral Nelson winst wilt kunnen maken wordt een combinatie van symbolen dus altijd gedraaid van links naar rechts. Met een combinatie kunnen verschillende prijzen worden gewonnen. De winsten die je kunt maken worden per combinatie netjes weergegeven in een uitgebreide prijzentabel. Hiermee krijg je direct een overzicht van alle prijzen die je met een combinatie kunt winnen, waarbij dus direct te zien is hoeveel symbolen je daarvoor nodig hebt.

Admiral Nelson

Speel Admiral Nelson gratis of voor geld

Wanneer je nog nooit een videoslot als deze gespeeld hebt is het mogelijk om Admiral Nelson gratis uit te proberen. Met virtueel geld kun je zonder een account bij het online casino dit spel openen en alle elementen van deze gokkast uitproberen.

Als je voor geld wilt gaan spelen is er wel een account nodig en moet je natuurlijk ook over eigen speeltegoed beschikken. Inzetten kunnen binnen de inzetlimieten geplaatst worden, waarbij je het aantal winlijnen van 10 niet kunt veranderen. Admiral Nelson wordt minimaal gespeeld met een inzet van 10 cent. Ben jij iemand die liever meer geld inzet op een spel, dan kan er maximaal ingezet worden met een bedrag van 10 euro per draai.

Wild symbolen voor meer winkansen

De winkansen van deze videoslot kunnen met Admiral Nelson als symbool worden verbeterd. Met dit symbool als Wild kun je alle andere symbolen vervangen, behalve de Scatter. Je kunt met de Wild dus reguliere combinaties voltooien, maar net als op vele andere videoslots ook verlengen voor meer prijzen. Ook met Admiral Nelson zelf kunnen prijscombinaties worden gevormd. Hiervoor moet je altijd minimaal 2 symbolen van links naar rechts op een winlijn zien te draaien.

Makkelijker winnen met Scatters

Het kanon van het schip van Admiral Nelson is als Scatter te draaien. Met deze Scatters hoef je geen winlijn te volgen en kun je op de 5 rollen van dit spel winnen door deze op willekeurige posities te draaien. Winnen kan al vanaf 2 Scatter symbolen. Heb je bovendien minimaal 2 Scatters en een Wild op de rollen gedraaid, dan zal de prijs voor de Scatters verdubbeld worden uitgekeerd. Je kunt met deze Scatters dus niet alleen makkelijker winnen, maar ook spelen voor grotere prijzen.

Admiral Nelson Videoslot

Schepen voor free spins

De scherpen die je bij Admiral Nelson kunt draaien als symbool zijn in staat om free spins op te leveren. Als je minimaal 3 schepen draait worden er 10 free spins toegekend. Tijdens de free spins is het schip in staat om nieuwe spins op te leveren en kun je wel draaien als een extra Wild symbool. Bij het spelen van de free spins worden er geen geldbedragen van jouw tegoed afgehaald. Iedere draai kan dus gratis prijzengeld opleveren als je een combinatie met de symbolen weet te vormen.

Beoordeling

Admiral Nelson is naar onze mening een mooi spel, waarbij je echt het gevoel krijgt dat je kansen krijt op winst. De spanning zit er goed in, wat mede veroorzaakt wordt door de vele extra prijzen die er te winnen zijn. Bij het testen hebben wij gezien dat prijzen relatief makkelijk tot stand komen. Bovendien vinden wij Admiral Nelson een aanrader, omdat deze eenvoudig te spelen is en je altijd terecht kunt met een inzet naar keuze. Daarmee moet je uiteraard wel binnen de inzetlimieten blijven die voor deze video slot zijn vastgesteld.