Als je gaat spelen bij online casino’s is het heel goed mogelijk dat je eens op deze Allways Fruit video slot zal stuiten. Deze slotmachine heeft 5 rollen en is erg leuk om te spelen. Je kunt op dit spel terecht door te spelen met verschillende inzetten. Als je voor echt geld wilt gaan spelen kun je bij Allways Fruit namelijk spelen vanaf 1 cent tot een maximale inzet van 10 euro per speelronde. Naast het spelen voor geld is het ook mogelijk om Allways Fruit gratis te spelen bij Gokkastenonline.info. Je krijgt in dat geval gratis credits van het ons, die je in kunt zetten op de gokkast om deze te leren spelen. In dat geval kun je alle elementen uitproberen zonder dat je het risico loopt om geld te verliezen.

Allways Fruit Symboolcombinaties

Bij het spelen van de Allways Fruit gokkast is het natuurlijk de bedoeling dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen weet te draaien. Deze video slot is uitgevoerd met allerlei bekende fruitsymbolen, maar ook de 7 en bel symbolen zullen tijdens het draaien voorbij komen. Om te kunnen winnen moet je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen van links naar rechts op de rollen draaien. Winnende combinaties kunnen op aaneengesloten rollen op allerlei manieren winst opleveren, maar zullen wel altijd moeten starten op de eerste rol. Heb jij een winnende combinatie gevormd, dan hoort daar natuurlijk een uitbetaling bij. Prijzen die je bij Allways Fruit kunt winnen zijn allemaal terug te vinden in de prijzentabel.

Allways Fruit

Allways Fruit bonussymbolen

Wil jij bij het spelen van deze video slot extra kansen maken op het behalen van een winst? Als je bij Allways Fruit de rollen laat draaien, dan zal je tussentijds altijd verast wordt door de bonussymbolen. Met deze bonussymbolen kun je bij Allways Fruit prijzen winnen door deze te draaien op iedere willekeurige posities. Daarnaast krijg je met deze bonussymbolen vanaf 3 willekeurige symbolen een aantal free spins toegekend.

Heb je 3 symbolen gedraaid dan ontvang je 7 free spins en bij 4 bonussymbolen zijn dat er 10. Je kunt tot maximaal 15 free spins ontvangen als je op iedere rol een bonussymbool hebt weten te draaien. Als je met de free spins gaat spelen zullen prijzen uitgekeerd worden op iedere positie. Deze hoeven dus niet meer gedraaid te worden vanaf de eerste rol en mogen ook met andere tussenliggende symbolen gedraaid worden.

Vermenigvuldig prijzen

Als je speelt op de Allways Fruit video slot zal je zien dat er een vermenigvuldigingssymbool van 2x aanwezig is. Met dit symbool kun je in combinatie met andere reguliere symbolen verhoogde prijzen winnen. Zoals het symbool eigenlijk al weet te verraden wordt de prijs die je wint door dit symbool verdubbeld aan je tegoed toegevoegd.

Verhoog je prijzen met de Gamble functie

Om je kansen op hogere geldbedragen te verhogen is er bij Allways Fruit een Gamble functie aanwezig. Onderin het spel zie je de Gamble knop die je aan kunt zetten om gebruik te maken van de Gamble. Vanaf dat moment zal je bij iedere gewonnen prijs de kans krijgen om je prijzen te verdubbelen of verviervoudigen. In het spel zal je zien dat er een knipperende kaart wordt weergegeven. Wil je gaan voor een 50 procent kans, dan kun je kiezen voor rood of zwart. Anderzijds kun je een gewonnen prijs ook verviervoudigen door te kiezen voor de soort kaart die gedraaid zal worden. Heb je het goed tijdens de Gamble functie, dan mag je het nog een keer proberen. Daarnaast kan je na een extra winst natuurlijk ook de gewonnen prijs nemen en weer verder gaan spelen in het basisspel.

Beoordeling

Om jou meer informatie te kunnen geven over deze video slot van Amatic hebben wij deze natuurlijk uitgebreid voor je getest. Bij het spelen hebben wij ontdekt dat de Allways Fruit een slotmachine is die erg eenvoudig gespeeld kan worden met meerdere inzetten. Je kunt heel wat geld winnen door de juist combinaties te vormen, waarbij alles binnen dit spel compleet helder aangegeven wordt. Wat ons betreft is Allways Fruit dan ook een echte aanrader.