Amazon Queen; me Tarzan, you Jane.

Een ondoordringbaar oerwoud in de Amazone waar de natuur vrij spel heeft. Daar wonen veel wilde dieren en er groeien exotische vruchten aan de bomen. Er woont ook een charmante dame gekleed in een lendendoekje; de Amazon Queen. Ze verleidt jou om met zich mee te gaan de Amazone in om schatten te gaan verzamelen. De schatten liggen in de Amazone namelijk voor het oprapen. De hoofdpersoon in dit spel, de Amazon Queen heeft al veel mannenharten op hol laten slaan; ben jij haar volgende gewillige slachtoffer?

Het spel Amazon Queen is een slots spel, waarbij het uiteraard de bedoeling is dat je met een inzet en een spin winrijen verzamelt met als doel zoveel mogelijk dezelfde symbolen op rij te krijgen. Heb jij een rij compleet, dan wordt je inzet vermeerderd.

Amazon Queen; het uiterlijk van het spel.

Het spel Amazon is dus een slots spel, een variant op de klassieke fruitkast. Bij dit spel komt het thema fruit dan ook, in een ietwat meer tropische vorm, weer terug. Je speelt het spel met 5 wielen die ieder 3 rijen hebben. In totaal heb je 20 winrijen in dit spel verwerkt zitten. Heb je een van die winrijen vol, dan wordt jouw inzet vermenigvuldigd. De symbolen die verwerkt zitten in dit spel zijn vergelijkbaar met die van een kaartspel; ruiten, schoppen, klaver en harten. Daarnaast wordt er gebruik gemaakt van symbolen die passen bij het thema; de Amazone. Je treft als verdere symbolen de gevaarlijke wilde dieren aan zoals de slang, de gorilla en de tijger, maar ook de bont gevederde amazonepapegaai. Daarnaast tref je ook nog de tropische durian-vrucht aan.

Het spel maakt verder gebruik van een aantal wilds en scatters. Het wild symbool wordt vertegenwoordigd het logo van de Amazone. Wanneer dit logo in het speelveld verschijnt is jouw geluksmoment aangebroken; de Wild is namelijk in staat om ieder willekeurig symbool op je speelveld te vervangen, waardoor je een winrij compleet kan krijgen. Ook het gorilla symbool heeft een speciale functie; daarmee kan je namelijk een naastliggend symbool vervangen. Dit kan echter alleen met het symbool wat precies links of rechts naast de gorilla ligt. Dan is er ook nog het scatter symbool in het spel. Dit symbool kan op allerlei plekken van het spel tegelijk tevoorschijn komen en vult dan meerdere winrijen tegelijk aan.

amazon queen

Jouw winstkansen bij Amazon Queen

Bij de gokkast Amazon Queen heb jij een heleboel winstkansen. Het spel maakt namelijk gebruik van stacked symbolen. Dit houdt in dat de symbolen van gelijke waarde regelmatig boven elkaar of naast elkaar te vinden zijn. Dit betekent een verhoging van jouw winstkansen. Wanneer jij een of meerdere wilds hebt verzameld kunnen die ieder willekeurig symbool op de winrij vervangen. Slechts één symbool kunnen ze niet vervangen; het symbool van de Amazon Queen.

De Amazon Queen is namelijk in dit spel het Scatter symbool. Fier en onverschrokken verschijnt ze in beeld met haar speer in de hand. Wanneer je het symbool van de Amazon Queen 3, 4 of 5 keer tegelijk in je beeld hebt, op welke positie op de wielen dan ook, krijg je free spins tot je beschikking. Dit kan oplopen met 10, 25 of zelfs 100 free spins tegelijk.

Daarnaast is er na iedere keer dat je wint de optie van een verdubbelde winst. Je moet dan, net zoals bij blackjack, gokken of de volgende kaart van het kaartenspel een rode of een zwarte kleur heeft.

Op deze manier kan jij dus extra voordelig je winst zien oplopen. Je kan namelijk tijdens een free spin wel geld winnen, maar niet verliezen. Je speelt je free spins rondes met het bedrag wat je de laatste keer had ingezet. Het is dus aan jou om het spel Amazon Queen te spelen met een inzet die de moeite van het spelen waard is. Jouw inzet bepaal je helemaal zelf; de waarde ligt tussen de 1 eurocent tot 90 euro per spin.