Apollo is een videoslot wat een klassiek boven en benedenspel heeft. Dit is zeer populair, omdat doet denken aan de oude gokkasten die je in de snackbar en kroeg tegenkwam. Bij het benedenspel heb je bij deze gokkasten 4 rollen en er kan maximaal met 1 winlijn gespeeld worden. Het is eigenijk de bedoeling om bij het benedenspel de nudges te sparen.

NASA symbolen zijn belangrijk bij Apollo

Wanneer er een NASA-symbool verschijnt op de winlijn, dan zal er een nudge op de betreffende rol toegevoegd worden. Maar wanneer je 3 NASA-symbolen hebt gespaard, dan zal je deze rol x3 kunnen laten zakken. Dit wordt ook wel nudgen genoemd. Omdat u gebruik maakt van de nudge, zul je veel sneller combinaties kunnen maken.

Mogelijkheid om te “gamblen”

Als je een winnende combinatie maakt kun je spelen in het “gamble spel”. In dit spel kun je jouw credits verdubbelen of wegspelen. Het blijft dus altijd een risico. Het spel wordt gespeeld met de kleuren oranje of geel of met 1 van de symbolen zoals de planeten. Door op “gamble” te drukken maak je een gok. Uiteindelijk kun je de gewonnen prijzen naar de winbank toe verplaatsen om te spelen in het bovenspel.

Apollo

Apollo gokkast bovenspel en inzetmogelijkheden

Het apollo bovenspel hebt 4 rollen bij het bovenspel. Er kan met 7 winlijnen maximaal gespeeld worden. Er is een leuke functie aanwezig bij deze Fruitkings gokkast. Namelijk het “hoger of lager” spel. Als u een subsymbool aantreft op een fruitsymbool en deze op een winlijn een combinatie maakt zal dit spel worden geactiveerd.

Hierbij kun je voorspellen of er een hogere of lagere waarde aan komt. Gok je goed, dan verdien je elke keer 2 credits. Als je de winst wilt innen klik je op “reset/ take win”. De winsten zullen altijd afhankelijk zijn van de inzet waarmee je speelt.

Bepaal je inzet per spel

De muntwaarden zijn €0,10 per draai op het benedenspel. €0,50, €1,00, €2,00 per draai op het bovenspel.
Inzetlijnen: 1 op het benedenspel, tot aan 7 op het bovenspel. Om op de gokkast te spelen moet je minstens 18 jaar of ouder zijn. Je kunt uiteraard credits toevoegen met iDeal. De Apollo is een kast met 4 rollen in het basisspel en 4 rollen in het topspel. Het spel start standaard in het basisspel.

Apollo zal vooral bij de oudere gebruikers zeer populair zijn. Omdat deze gokkast zoveel lijkt op de gokkasten die je vroeger in kroegen kon vinden. Dit is een videoslot met weinig poespas, maar wel weer leuke manieren om veel winsten te genereren.