AquaticaVoor de liefhebber van vissen en de oceaan is er deze Aquatica video slot. Deze game is ontwikkel door Playson en bevat alle mogelijkheden om online geld te winnen. Allereerst is het belangrijk om te weten dat je deze Aquatica video slot gratis kan spelen, maar ook met echt geld aan de slag kan gaan.

Alle symbolen die je bij dit spel kunt draaien kunnen een winst opleveren. Symbolen van Aquatica zijn te draaien op 5 rollen. Iedere rol heeft 3 rijen, waardoor er in totaal iedere draai 15 symboolposities gevuld zullen zijn. Over de rollen van deze video slot zijn er 9 winlijnen verdeeld. Deze winlijnen kunnen allemaal gevuld worden om tot een winst te komen, waarbij het van belang is dat je zoveel mogelijk soortgelijke symbolen weet te draaien. Combinaties van symbolen zullen namelijk alleen maar winst opleveren vanaf 2 of meer symbolen. Deze combinaties moeten altijd starten op rol 1 en mogen niet door andere symbolen op tussenliggende rollen onderbroken worden.

Prijzen en inzetten

De prijzen die met het draaien van symbolen bij Aquatica te winnen zijn worden weergegeven in de prijzentabel. Deze geeft een uitgebreid overzicht van de symbolen die er gedraaid kunnen worden en de aantallen die je voor een bepaalde prijs nodig hebt.

Om tot een winst te kunnen komen is het uiteraard van belang dat je in gaat zetten met echt geld. Dit kan je doen door de muntwaardes te veranderen en door het aantal winlijnen aan te passen. Als je met alle winlijnen van Aquatica speelt, dan is er een minimale inzet van 9 cent per draai vereist. Daarnaast kan je de maximale muntwaarde instellen op 5 euro spelen en tot een maximum bedrag van 45 euro per draai inzetten.

Thema Aquatica

Zoals al even verklapt is het thema van dit spel gebaseerd op de oceaan. Alle symbolen zijn hierop aangepast en ook de lay-out van deze video slot is erg aantrekkelijk gemaakt. Het is tijdens het draaien van de rollen dan ook net of je onder water aan de slag gaat. Tijdens het spelen zal je verrast worden door de vele grafische effecten die er bij Aquatica aanwezig zijn. Daarnaast kunnen de geluidseffecten ook de spanning rigoureus vergroten en zullen zij ervoor zorgen dat het winnen daadwerkelijk spannend zal worden.

Vervang andere symbolen met de duikboot

De duikboot die bij Aquatica gedraaid kan worden geldt als een Wild symbool. Hiermee kunnen combinaties eenvoudiger afgerond worden en dus ook prijzen sneller aan je account worden toegevoegd. De Wild van deze video slot kan alle andere symbolen vervangen behalve de Scatter. Draai je 2 of meer reguliere symbolen met een Wild, dan wordt de prijs die normaalgezien voor de reguliere symbolen uitbetaald zal worden aan je saldo toegevoegd. Ook kan je met de duikboot als eigen symbool winnende combinaties vormen. Dit kan door 2 of meer Wild van links naar rechts op een winlijn te draaien. Hierbij geldt uiteraard ook dat de combinatie moet beginnen op de eerste rol.

aquatica gokkast

Scatters geven winst en free spins

De parel die je in de schelp van Aquatica kunt vinden is de Scatter. Deze zal willekeurig tot een prijs kunnen komen zonder op een winlijn gedraaid te worden. Heb je 2 of meer Scatters, dan vindt er een vermenigvuldiging van je inzet plaats.

Daarnaast worden er bij 3 Scatter symbolen of meer ook nog eens 25 free spins gewonnen. Deze worden gespeeld op basis van de laatste inzet, zonder dat er geld van je tegoed zal worden ingehouden. Ook tijdens het spelen van de free spins kunnen er Scatter symbolen gedraaid worden. Je wint dan nog een keer 25 free spins die aan het tegoed waar je mee bezig bent toegevoegd zullen worden. Vele free spins kunnen zo gedraaid worden en heel wat gratis winsten opleveren.

Beoordeling

Wanneer je Aquatica gaat spelen zal je zien dat er mogelijkheden genoeg zijn om tot een winst te komen. Het spel is niet alleen erg leuk, maar dankzij de vele symbolen zijn er veel kansen om geld te winnen. De indeling is eenvoudig gehouden voor iedere speler. Met verschillende themaknoppen kan je makkelijk een inzet plaatsen en de rollen van Aquatica laten draaien.