Arabian Nights jackpotArabian Nights is een videoslot die vooral bekend is om zijn hoge prijzen en de hoge jackpots die alleen maar hoger op kunnen lopen. Hoe raar het misschien klinkt, dit is een videoslot die vooral door de mannelijke spelers gespeeld wordt. Het is een videoslot die een jackpot, wilds en scatters heeft.

Wanneer je het videoslot gaat spelen is het eerste wat opvalt de simpele layout. Alle belangrijk buttons zijn onderaan het scherm te vinden en de paytable is slim in de layout geïntegreerd. De reels zitten vol met symbolen wat natuurlijk allemaal met dit speciale sprookje te maken heeft. Je kunt er bijvoorbeeld kamelen, fez, magische lampen, zwaarden, tenten en de traditionele Arabische schoenen vinden. Ze hebben bij deze videoslot echt hun best gedaan om een bepaalde sfeer over te laten brengen.

De wild en jackpot symbolen bij Arabian Nights

arabian-nightsDe Alladin symbool is in deze videoslot de wild. De wild vervangt elk ander symbool op de videoslot. Wanneer je meerdere wilds achter elkaar hebt, dan zul je zeker een prijs hebben. Bij 5 wilds op een rij is het mogelijk dat je een jackpot te pakken hebt.

Wat voor bedrag je hebt gewonnen, kun je rechtsbovenin de videoslot vinden. Maar dit verschilt wel per online casino. Indien je een combinatie maakt met een wild, zal zullen de winsten die je maakt met deze combinatie verdubbeld worden. Vijf negens staan normaal gesproken voor 75 munten, heb je 4 negens en een wild dan krijg je dus 150 munten.

Scatters

De lamp waar de geest uitkomt heeft een zeer leuk doel binnen de videoslot, namelijk het ontvangen van gratis spins. Wanneer je drie of meer lampen hebt, dan kun je 15 keer gratis draaien die je ieder driemaal uitbetaald krijgt.

De wilds blijven uiteraard geldig bij het gratis draaien en ze verdubbelen eerst het bedrag waarna het ook nog eens verdrievoudigd wordt. Als je de Jackpot wint bij de gratis draaien heb je een klein beetje pech, je gaat er dan wel vandoor met tien duizenden euro’s maar dit bedrag wordt gelaas niet vermenigvuldigd.

Beperkte inzetmogelijkheden

Wanneer je een high roller bent, dan zit er wel een groot nadeel aan de Arabian Nights videoslot. Je kunt namelijk maar beperkt inzetten bij deze gokkast. Zo staat de muntwaarde vast op 20 eurocent en het inzetniveau staat op 1. Helaas is dit niet aan te passen. De maximale inzet is dan ook maar 2 euro en voor de meeste high rollers is dit te weinig.