Als je een filmfanaat bent die altijd in afwachting is van de nieuwe releases, dan is de At the Movies videoslot van Betsoft iets voor jou. At the Movies is een vrolijke en leuke online gokkast met 25 winlijnen op vijf rollen. Pak je popcorn en leun lekker in je stoel voor de At the Movies videoslot. Het centrale thema van deze gokkast is dan ook de klassieke bioscoop compleet met fluwelen gordijnen, frisdrank en emmers popcorn. Inzetten kan al vanaf slechts 0,02€ en de maximale inzet bedraagt 125€ per draai. Genoeg redenen dus om naar de film te gaan.

Spelen op de At the Movies videoslot

Het spel is een gebaseerd op de cinema en de nostalgie hiervan. Overal zijn er verwijzingen naar de klassieke iconen van de film: award beeldjes, popcorn, een Hollywood tijdschrift met Brad Pitt, vampier tanden, een hart vormig kussen, filmprojectoren en film kaartjes. Ook kom je op de rollen weer de bekende A-K-Q-J-10 symbolen tegen met een kleine knipoog naar het film thema. Het komedie/tragedie masker fungeert op deze slot als het Wild symbool en vervangt alles behalve de Scatter.

At the movies Elke prijs wordt hiermee verdubbeld. De camera is het scatter symbool en activeert de gratis spins tijdens een winnende combinatie. Met vijf camera’s op deze gokkast heb je recht op het maximaal aantal van 20 gratis spins.

Onze waardering

Zoals je hierboven kunt lezen is de At the Movies videoslot geen super gecompliceerde gokkast met enorm veel bonusspellen en extra’s zoals bij sommige andere slots van Betsoft.
De At The Movies is een gokkast voor degene die graag op een gemakkelijke en goed gemaakte game willen spelen zonder onnodig veel video animaties en features.
Wat de At the Movies videoslot wel geeft is veel spelplezier met de vele Free Spins. En als je een echte filmfan bent, dan moet je deze gokkast een keer gespeeld hebben.