De Aztec Treasures videoslot van Betsoft is een online 3D gokkast boordevol met functies en bonussen. Hoe meer je speelt, hoe meer extra’s je ontdekt bij deze spannende gokkast die je speelt op vijf rollen met dertig winlijnen. De Aztec Treasures videoslot speelt zich af rond een komisch Zuid-Amerikaanse stamhoofd, die het grootste deel van zijn tijd speren gooit, edelstenen verzamelt, en tijd doorbrengt met de lokale vrouwen in zijn liefdes hut. Inzetten kan al vanaf 2 cent, tot maximaal 150€ per rondje.

Gratis spins bij de Aztec Treasures videoslot

Er is een gratis spins bonus die wordt toegekend als je drie of meer van de Gekko symbolen op een actieve winlijn vindt. Je wordt beloond met een aantal gratis spins, en afhankelijk van je winst krijg je met de toegevoegde bonus extra gratis spins. Elke keer tijdens dit bonusspel zie je een gekko op de rollen verschijnen. De andere bonussen zijn allemaal pick ‘em bonussen, die worden geactiveerd op verschillende manieren.

De grappigste van deze is de liefdes Hut Bonus, die wordt geactiveerd door drie of meer van de Liefde Hut symbolen op een winlijn te draaien. Je ziet dan twee jonge, schaars geklede vrouwen, en je leidt hen in de liefdes hut. De bonus die je krijgt wordt afgemeten aan hoe goed je gift is ontvangen, en natuurlijk je prestaties in de hut.

aztec treasure betsoft

De Hidden Gem Bonus

The Hidden Gem Bonus wordt geactiveerd wanneer je alle drie de gekleurde edelstenen op de laatste rol hebt verzameld. Dit duurt meestal wel even, maar je gaat dan door naar een nieuw scherm om drie deuropeningen te kiezen met mooie geldprijzen. De laatste bonus wordt geactiveerd door drie of meer pictogrammen van de kalender (zoals een grote gouden munt) te vinden op de rollen. Kies er een om een directe geldprijs te winnen. Verder heeft de Aztec Treasures videoslot ook nog een 2x multiplier en Wild Reels voor nog meer spelplezier.

Conclusie

De Aztec Treasures videoslot zit vol met functies en is dus echt een gokkast voor spelers die van veel actie houden. Speel je liever een simpele gokkast, ga dan voor Starburst of TwinSpin van Netent. En wat het Zuid-Amerikaanse thema betreft gaat onze voorkeur ook uit naar Gonzo’s Quest, eveneens van Netent.