Schatten veroveren, mooie vrouwen versieren, drinken en varen over de zeven zeeën: dat is het glamoreuze piraten leven uit de films. Het piraten thema is altijd populair, en er zijn ook diverse films over gemaakt waarvan de Pirates of the Caribbean serie met Johnny Depp wel de bekendste is.

Met de Barbary Coast videoslot van Betsoft heb je nu ook de mogelijkheid om je een echte piraat te voelen onder het spelen van een online gokkast. Je speelt de Barbary Coast 3D videoslot op vijf rollen met dertig winlijnen. Inzetten kan al vanaf 0,02€ tot maximaal 150€ per spin.

barbary coast

De Barbary Coast videoslot is herkenbaar

De Barbary Coast heeft een echt piraten thema, zoals je kunt zien aan de vele symbolen zoals je die ook op een echt piratenschip kan zien zoals kanonnen, gouden schatten, landkaarten, vaten bier, doodskoppen, mooie vrouwen, de papegaai en veel meer verbeelden van klassieke dingen die je zou kunnen vinden aan boord van een piratenschip. De muziek lijkt zo uit een Hollywood avonturenproductie te komen, en ook het beginfilmpje is van hoge kwaliteit. Het symbool met de hoogste waarde is dat van een mooi meisje.

Barbary Coast Speciale Features

Barbary Coast zit vol met speciale functies die je zeer rijk kunnen maken. Als je drie of meer papegaaien op de rollen ziet, dan activeer je de gratis spins functie voor leuke prijzen. Een andere bonus ronde op de Barbary Coast videoslot is het bekende ‘Click Me “spel, dat je op veel Betsoft gokkasten tegenkomt. Als je drie of meer piraten ergens op de rollen draait kan je kiezen voor een instant bonus. Blijf kiezen tot het spel stopt en win veel geld.

Een van de meest thematische bonussen is de Explosive Wild Reel. Dit spel begint pas als je een kanon op de middelste rol weet te krijgen. Als dit symbool verschijnt, zal de middelste rol bedekt worden met een houten plank. Vervolgens zal een piraat met het kanon er op schieten, met als resultaat een volledige Wilde rol voor mega prijzen!

Barbara Coast Betsoft

De meest dramatische bonus ronde is de Fight Bonus. Als je drie of meer van de Captain Blackbeard symbolen op een actieve winlijn krijgt activeer je dit spel. Vervolgens moet je Ben Sawyer helpen in een zwaardgevecht tegen Blackbeard zelf. Probeer om de mooie vrouw uit Blackbeard ‘s klauwen te redden, hoe beter je het doet, hoe meer geld je zult winnen! Dan is er ook nog het drinkspel waar je een grote piraat moet verslaan, wie kan de meeste borrels drinken zonder om te vallen?

Conclusie

De Barbary Coast is een van de meest vermakelijke en boeiende videoslots die we ooit hebben gespeeld. De bonus rondes zijn grappig en spannend, de muziek en de graphics zijn echt spetterend, en zeer geschikt voor het piraten thema. De game Play is gevarieerd en interessant genoeg om niet saai te worden zoals met veel andere online gokkasten. En zeg nou eerlijk: wie wil er nu niet even een piraat zijn?