Barking Mad: hondengokkast met interessante ‘Big Bet’-optie

Barcrest laat het hart van menig hondenliefhebber sneller kloppen door een gokkast te ontwikkelen met een puppy-thema. Geld winnen terwijl je naar van die kwispelstaartjes zit te kijken, klinkt dan ook goed. Maar om eerlijk te zijn valt het ontwerp van Barking Mad een beetje tegen, doordat de achtergrond een grasveldje is en de hondjes alleen terugkomen in de symbolen.

Grijp de buldog met Big Bet

Gokkast Barkin’ Mad heeft 5 rollen en tien vaste winlijnen. De symbolen in het spel zijn verschillende rassen honden en speelkaarten van 10 tot A. De grootste prijswinnaar is de bulldog met een bot in zijn bek. Er zijn twee manieren waarop je dit spel kunt spelen, namelijk de standaardmanier en de ‘Big Bet’-optie. In de standaardmanier kies je je inzet per winlijn, vanaf één cent tot wel tientallen euro’s.

barking mad
Er zijn in dit spel maar tien winlijnen, maar deze zijn wel allemaal actief bij elke draai. Wanneer je hier drie keer een tien, boer of vrouw draait, win je drie keer jouw inzet per winlijn. Dat is het laagste wat je kunt winnen. Weet je drie keer de buldog te laten verschijnen, dan win je 50 keer je inzet per winlijn. Wanneer je ervoor kiest om met de ‘Big Bet’-functie te spelen, verandert het spel enigszins. Hierbij ligt de inzet hoger, maar daardoor kun je ook hogere bedragen winnen. Ook in deze optie zijn de tien, de boer en de vrouw de laagste ‘winnaars’, maar als je deze weet te draaien win je wel een kwart van je totale inzet. In het geval van de ‘Big Bet’-optie zijn drie buldoggen goed voor maar liefst 2,5 keer je totale inzet.

Bonusopties en extra’s

Natuurlijk heeft Barking Mad een aantal aantrekkelijk opties die het spel nét even wat leuker maken en ervoor zorgen dat jij nog meer kunt winnen. Zo is er bijvoorbeeld het ‘Wild’-symbool dat alle andere symbolen vervangt, behalve het ‘Barkin’ Mad’-symbool. Wanneer je drie ‘Barkin’ Mad’-symbolen hebt ergens op de rollen, dan wordt de Barkin’ Mad Free Spins geactiveerd. Dit houdt in dat je tien gratis draaien wint voor drie symbolen en een bonus van twee draaien voor elk ander punt waar je stopt. Elk ‘Wild’-symbool waar je op land wordt bewaard terwijl je je overige draaien afmaakt. In het spel is ook een ‘Wild Dog’-vermenigvuldiger aanwezig. Deze wordt willekeurig geactiveerd bij een draai waarbij je niets wint. Eén van de symbolen verandert dan in een vermenigvuldiger van een bepaalde waarde. Deze vermenigvuldiger geldt dan voor alle winlijnen waarin dit symbool voorkomt. Het spel biedt nog een bonusoptie, de ‘Showtime Bonus’, maar deze is alleen beschikbaar als je met de ‘Big Bet’-optie speelt. Wanneer je deze ‘Showtime Bonus’ krijgt, win je een prijs vermenigvuldiger of toegang tot de ‘Free Spins Bonus Round’.

Een gokje is hier zeker de moeite waard

Barking Mad is een goed voorbeeld van een gokkast die niet zo interessant is om te spelen als je niet bereid bent voor de ‘Big Bet’-optie te gaan. Om dat je in deze optie met wel €2 of €3 per winlijn speelt, is het logisch dat niet iedereen staat te springen om met deze optie spelen. De reden waarom je met ‘Big Bet’ kans maakt om een stuk meer geld te verdienen is dat in deze optie de ‘Wild’-kaarten in het basisspel een rondje laten plakken, waardoor je toegang krijgt tot de ‘Showtime Bonus’. Wanneer je het leuk vindt om voor grotere bedragen te spelen, dan is Barking Mad een leuke aanvulling voor in je gokspelletjeskast. Maar als je niet voor de ‘Big Bet’-optie wilt kiezen, is het aan te raden om nog even verder te kijken voor een gave gokkast.