basic instinct slotAls je in de jaren ’90 graag misdaadfilms keek, heb je Basic Instinct, met in de hoofdrol Michael Douglas en Sharon Stone, vast wel gezien. Als je deze film leuk vond, is de gelijknamige gokkasten misschien ook wel wat voor je. Isoftbet bied meerdere online gokkasten van bekende films en televisie series waar Basic Instinct een van is.

Hoe ziet de gokkast Basic Instinct eruit?

De videoslot Basic Instinct ziet er modern uit met een retro tintje. De vormgeving van de gokkast is gebaseerd op de film uit 1992, waarbij veel elementen uit deze film terugkomen in deze videoslot. Op de achtergrond zie je hoge gebouwen in een nachtelijke sfeer, neonverlichting en de hoofdrolspeelster Catherine Tramell, die vertolkt wordt door Sharon Stone. De symbolen op deze videoslot zijn herkenbaar als je de film hebt gezien; handboeien, een pistool, een politie badge, een priem, Catherine Tramell en haar flitsende auto. De geluiden zijn discreet en passend bij het thema.

Hoe werkt Basic Instinct

Basic Instinct is een videoslot met drie rollen en 243 wincombinaties. In de gokkast zijn drie soorten wilds verwerkt. Op alle drie is Catherine Tramell te zien. De Bonus Wild werkt als een normale wild, tenzij het gehele plaatje, 3 symbolen hoog, op een rol te zien is. Als dit het geval is, wordt er een nieuw spel geopend waarbij je kisten mag openen.

Als je het pistool vindt, win je de Killer Progressive. Vind je de handboeien, dan wordt het spel gesloten. Door het openen van kisten maak je kans mooie winst te maken. Naast de Bonus Wild is er de Wild Drop. Ook deze werkt als een normale wild, tenzij het gehele plaatje op een rol te zien is. Op dat moment wordt deze wild een soort sticky wild.

De wild zakt 1 symbool omlaag en blijft dan staan, terwijl de andere rollen draaien. Vervolgens zakt die nog een symbool omlaag zodat die nog maar op 1 symbool staat. Wederom blijft die staan terwijl de andere rollen draaien. Vervolgens zakt de wild van de rol en draaien alle drie de rollen weer normaal. Deze wild maakt het dus mogelijk in twee extra rondes mooie combinaties te maken.

De laatste wild is net als de vorige twee een normale wild als die slechts 1 of 2 symbolen groot is, maar zodra het gehele plaatje zichtbaar is, maak je kans op een aantal free spins. In deze rondes kan je prijs behoorlijk hoog oplopen, waar je dan ook je winst uit kunt halen. Natuurlijk kun je ook proberen de progressieve jackpot te winnen.

basic instinct videoslot

De inzet

Bij Basic Instinct is het niet mogelijk te gokken met je prijs. Je kunt wel kiezen hoeveel je inzet per draai is. Hierbij kun je kiezen uit 1, 2, 5 of 10 credits. 1 credit is €0,50 waard, waardoor je hoogste inzet dus €5,00 per draai kan zijn. Als je geen geld wilt inzetten kun je ook gratis spelen. Natuurlijk ontvang je dan ook geen winst, maar het is leuk om de kast even te kunnen uitproberen.

Wat vinden wij van de Basic Instinct gokkast?

Er zijn veel gokkasten te vinden online, waardoor een gokkast iets speciaals moet hebben om interessant te zijn. Deze gokkast heeft net dat speciale tintje waardoor die leuk is om te spelen. Vooral als je fan bent of bent geweest van Basic Instinct is deze videoslot erg mooi. Niet alle gokkasten zijn even scheutig met het geven van geld, maar bij deze blijft het leuk om te spelen.

Het is niet zo dat je dikke winst maakt, aangezien de prijzen per ronde vaak net iets lager zijn dan je inzet, maar door het bonusspel en de free spins is het toch mogelijk uiteindelijk winst te behalen. Hoeveel die winst is ligt aan je eigen inzet, maar het is leuk om te proberen. Basic Instinct is een leuke videoslot die interessant blijft om te spelen.