De Beach Life progressieve jackpot is weer gegroeid tot meer dan 2 miljoen euro. Deze door Playtech aangedreven videoslot heeft een nieuwe mijlpaal bereikt door over deze magische grens te gaan.

De Beach Life video slot is een populaire online gokkast die je speelt op vijf rollen met twintig 20 winlijnen, en natuurlijk de progressieve jackpot die al meerdere mensen miljonair heeft gemaakt in het verleden. Binnenkort zal er weer een gelukkige winnaar zijn die zich in dit illustere rijtje schaart.

Verschillende prijzen

Hoewel er verschillende prijzen te verdienen zijn met dit spel is de grote trekpleister toch de door Playtech opgebouwde progressieve jackpot.

Deze wordt gevoedt door alle verschillende casino’s die dit spel aanbieden. Een percentage van iedere inzet, door elke persoon die op de Beach Life slot speelt, wordt toegevoegd aan de centrale jackpot. Ben jij toevallig de gelukkige speler die de juiste combinatie maakt op de rollen, dan ben je in een klap miljonair!

Als de jackpot op de Beach Life videoslot is gewonnen, begint hij weer opnieuw met een lager bedrag. Maar de jackpot groeit snel omdat erg veel spelers gek zijn op dit soort online gokkasten. Andere progressieve jackpot slots met duizelingwekkende prijzen op dit moment zijn onder andere de bekende Mega Moolah van Microgaming en NetEnt’s Hall of Gods, waar je ook miljoenen kunt winnen!