Felle zon, heet zand, mooie meisjes en andere attributen van actieve rust zijn te vinden in de briljante online slot Beach Life. Beach Life biedt je alles wat nodig is voor top internet entertainment namelijk: Bonus games, Wilds, Scatter symbolen, en als laatste natuurlijk de torenhoge progressieve jackpot die iedereen zomaar kan winnen. Het is tijd om naar het strand gaan en erachter te komen of jij de jackpot kunt winnen bij de Beach Life videoslot.

Beach Life

Beach Life videoslot spelen

Wanneer je op het strand aankomt, eet dan wat lekkers als koele ijsjes. Deze symbolen zorgen voor de nodige prijzen op de rollen, maar niet die progressieve jackpot. Voor de grotere prijzen moet je de surfplank, de scuba diver of het mooie meisje op deze online gokkast zien te krijgen. Een andere prettig symbool voor elke gokker is dat van het zandkasteel, want dit is namelijk het Scatter symbool. Let ook op de schatkisten op de bodem van de zee voor mooie prijzen. Drie of meer van deze schatkist symbolen activeren het bonus spel waar je zeer grote geldprijzen kunt winnen.

Progressieve Jackpot

Beach Life PlaytechJe speelt de Beach Life videoslot van Playtech op vijf rollen en met de spannende progressieve jackpot. Win zomaar die miljoenen jackpot slot met een inzet van slechts 25 cent! Het zon symbool is wild op deze gokkast en vervangt ieder ander symbool behalve de Scatter(zandkasteel) of het bonus symbool. Krijg vijf van deze symbolen op de 20e winlijn en je zult de progressieve jackpot winnen! Als je drie bonus schatkisten op een winlijn krijgt activeer je een bonus spel waar je moet kiezen uit 14 gesloten schatkisten.

Kies er drie voor geweldige geld bonussen. De Beach Life videoslot is zo populair omdat gemiddeld iedere vier maanden de progressieve jackpot valt. Je weet nooit wanneer, en dat is ook het spannende aan de Beach Life videoslot, want misschien wordt jij wel de nieuwe miljonair tijdens het spelen van deze spannende online gokkast!