De Bells on Fire HOT online gokkast kan je misschien bekend voorkomen want het is de opvolger van zijn voorganger: de Bells on Fire videoslot eveneens van Amatic. Deze fruitmachine is een klassieke gokkast, maar nu met iets meer opties zoals een bonusgame met multiplier, nog meer spanning dus! Het spelen op de Bells on Fire HOT is vrijwel identiek aan het origineel.

Het is een klassieke fruitautmachine die je speelt op 5 reels met 3 rijen en 100 win lijnen. Grote prijzen win je met het Bells on Fire symbool. Andere symbolen die je tegenkomt op deze online gokkast zijn de druiven, zevens, meloenen, pruimen, citroenen, sinaasappels en kersen.

Bonus Bells on Fire HOT

Bells On Fire Hot Probeer de vijftien bonusspins te activeren met de Bells of Fire Scatter symbolen. Deze mogen random vallen op de rollen drie, vier en vijf. Met de spannende Multiplier kan je bij de Bells on Fire HOT nog meer winnen tot wel drie keer je prijs. Nog meer geld win je als je tijdens de bonusspins nog een keer de scatter symbolen krijgt op de rollen, om zo weer extra bonusspins te activeren. Je zult dan stijl achterover slaan van de door jou gewonnen prijzen!

Conclusie Bells on Fire HOT gokkast

Bij Amatic hebben ze niet voor niets een opvolger gemaakt op de Bells on Fire. Door de populariteit van deze online gokkast is de Bells on Fire HOT de logische opvolger. Met wat extra features is deze videoslot ook meteen een stuk spannender geworden, maar niet te ingewikkeld. Let er wel op dat de Bells on Fire Hot ondanks zijn extra’s nog steeds een basic fruitautomaat is.

Gewoon lekker om te spelen zonder video intro’s en moeilijke bonusgames. Om echt geld spelen is wel zo spannend en kan al vanaf tien cent per spin. Natuurlijk kan je ook wat meer inzetten tot tien euro per ronde, dat levert natuurlijk ook grotere prijzen op. Als je geen zin hebt om geld in te zetten kan je hem natuurlijk onbeperkt gratis spelen op de beste gokkasten site. Probeer ze allemaal gratis hier, want Amatic heeft een erg mooi assortiment met zowel de klassieke fruitautomaten als de mooiste videoslots.