De Bells on Fire Rombo is een online fruit gokkast van Amatic Industries. Op de rollen zie je de bekende brandende klokken voor mega prijzen. Komt de Bells on Fire je bekend voor? Dat kan, want er zijn al twee succesvolle voorgangers namelijk: Bells on Fire en Bells on Fire HOT eveneens van Amatic.

Iedere keer als er een nieuwe versie uitkomst van de Bells on Fire serie is het een verbeterde versie met nog meer mogelijkheden. Dit komt onder andere door de 720 verschillende mogelijke manieren om te winnen. Deze online gokkast betaalt winnende combinaties van links naar rechts op de verschillende rollen.

Apart spelen op de Bells on Fire Rombo

bells on fire rombo De Bells on Fire Rombo is een online fruitautomaat, maar wel met een groot verschil wat betreft de indeling van de rollen. Zoals bij veel andere gokkasten heeft de Bells on Fire Rombo wel de standaard 5 rollen, maar als je goed kijkt zie je pas de aparte verdeling. De rollen hebben namelijk 3 tot 5 symbolen en ze zijn als volgt ingedeeld: de eerste en vijfde rol hebben drie symbolen, de tweede en vierde rol 4 symbolen en als laatste de middelste rol 5 symbolen.

Echt veel winnen op deze fruitautomaat doe je met de bonus sterren. Voor mooie prijzen kan je ook de barren en zevens draaien. Voor de troostprijzen hebben ze gekozen voor de fruitsymbolen als kersen, citroenen, meloenen, druiven, pruimen en sinaasappels.

Ook is er een Wild symbool op deze gokkast, en dat is het Bell on Fire symbool. Deze bel vervangt alle andere symbolen voor mooie prijzen. De bekende gokfunctie van Amatic is ook op deze gokkast aanwezig. Als je durft kan je proberen om je prijs te verdubbelen, of zelfs te vervierdubbelen! Dit doe je door op rood of zwart te gokken, of op de juiste kaartsoort(harten, klaveren, ruiten of schoppen voor de vervierdubbeling).

Bonus games

Om de vijf bonusspins te activeren moet je 3, 4 of 5 random bonussymbolen op de rollen krijgen. Extra spannend wordt het als de bonusspins nog een keer geactiveerd worden als je nog een keer minimaal drie bonussymbolen draait, want dan lopen de prijzen pas echt op. Speel de Bells on Fire Rombo gratis om hem beter te leren kennen, of gewoon voor je plezier.

Als je klaar bent om echt geld te winnen kan dat met een minimale inzet van slechts €0.10 tot maximaal €20 per spin. Heb je veel plezier beleeft aan het spelen van de Bells on Fire en Bells on Fire HOT? Dan weten wij zeker dat je de Bells on Fire Rombo ook leuk zult vinden. Door de uitgebreide mogelijkheden ben je verzekerd van nog meer winkansen en spanning.