Speel jij graag online op video slots, dan kan je bij deze klassieke Bells on Fire gokkast van Amatic spelen voor vele winsten. De lay-out van dit spel is dan wel erg simpel, maar toch is het spel erg leuk om te spelen. Met alle voorkomende symbolen kun je bij Bells on Fire winsten proberen te behalen. Dit kan zijn met alle voorkomende fruitsymbolen, maar ook bellen, sterren, de 7 en BAR symbolen zijn op deze slotmachine terug te vinden.

Winnende Bells on Fire combinaties

Alle winnende combinatie die te vormen zijn kunnen bij Bells on Fire gedraaid worden van links naar rechts. Hiervoor wordt er gespeeld op 5 rollen, waarbij er maar liefst 4 rijen met symbolen te vinden zijn. Als je wilt winnen kan dat bij deze video slot op maximaal 40 winlijnen. Een winnende combinatie zal altijd moeten starten op de eerste rol en moet uiteraard van links naar rechts een winlijn volgen om tot uitbetaling te kunnen komen.

Wild symbolen verhogen de kans op winst

Bells on Fire heeft heel wat symbolen die winst op kunnen leveren, waarbij je de bel kunt draaien als een Wild symbool. Met de bel kun je zo andere symbolen vervangen, waardoor een combinatie alsnog uitbetaald kan worden als je net te weinige reguliere symbolen gedraaid hebt. Ook als je een winnende combinatie van reguliere symbolen bij Bells on Fire gedraaid hebt kan de Wild je helpen. Dit symbool is namelijk ook in staat om een combinatie te verlengen en zal zo een hogere prijs opleveren. Zo krijg je niet alleen meer kansen op winst, maar worden er ook nog grotere bedragen gewonnen.

Scatter sterren van Bells on Fire

Het Scatter symbool dat je bij de Bells on Fire video slot kunt vinden is in staat om eenvoudiger een winst op te leveren. Als je met de Scatters wilt kunnen winnen, dan kan dit door de sterren op willekeurige posities op de rollen te draaien. Je kunt al prijzen winnen met 3 sterren, waarbij je 80 credits zal winnen. Heb je op iedere rol een Scatter weet te draaien, dan win je maar liefst 10.000 credits.

Bells on Fire Amatic

Gok mee voor hogere prijzen

Net als bij vele klassieke gokkasten van Amatic heeft ook deze automaat de mogelijkheid om een gokje te wagen. Je kunt de Gamble functie activeren door de Gamble knop onderin het spel te activeren. Bij een gewonnen prijs wordt dan automatisch het gokspel geopend en kun je hier eventueel gebruik van maken. Tijdens de Gamble is het de bedoeling dat je gokt op een kaart die nog dicht ligt. Je kunt daarbij gokken op de kleur rood of zwart, maar ook voor het soort kaart dat gedraaid zal worden.

Kies je voor een kleur dan wordt er een verdubbeling van je prijs gedaan. Heb je echter voor een soort gekozen, dan zal je prijs verviervoudigt aan je account toegevoegd worden. Iedere keer dat je juist gokt mag je het nog een keer proberen, maar je kunt natuurlijk ook gewoon de gewonnen verdubbeling of verviervoudiging van Bells on Fire nemen.

Prijzentabel en inzetten

Je kunt online Bells on Fire gratis spelen, maar ook als je voor echt geld aan de slag wilt gaan is dat natuurlijk mogelijk. Inzetten voor echt geld kunnen alleen geplaatst worden als je een eigen account hebt bij het online casino en beschikt over een speeltegoed. Je kunt bij Bells on Fire het aantal winlijnen veranderen samen met de inzet. De minimale inzet die je bij het spelen van deze slot moet plaatsen is een bedrag van 1 cent en maximaal kan er gespeeld worden met een bedrag van 10 euro per draai.

Beoordeling

Dat Bells on Fire gespeeld wordt op 5 rollen met 4 symbolen per rol is erg voordelig. Er kunnen heel wat winlijnen gevuld worden, waardoor je heel wat grote prijzen kunt winnen. Online gokken op een video slot als deze is erg leuk en ook ten zeerste aan te raden. Zo wordt je niet alleen grafisch getrakteerd op een leuk spel, maar ook qua geluiden zal de spanning er snel goed in komen te zitten.