Bier Haus, ervaar het goede Duitse leven

Ieder land heeft zo zijn eigen specialiteiten. Je mag dan denken aan alles wat een land zo beroemd en populair maakt bij buitenlanders. Nederland staat bekend om zijn kaas, en om de boeren op klompen, hoewel die ook steeds meer uit het straatbeeld verdwijnen. Daarnaast staat Amsterdam natuurlijk vooral bekend om zijn vele coffee shops. Duitsland heeft ook zijn eigen specialiteiten en één daarvan is een echte publiekstrekker onder de Nederlandse bevolking; het beroemde Duitse bier.

Duitsers drinken bier alsof het water is; ze krijgen er maar geen genoeg van en het goudgele gerstenat is dan ook overal te koop. Eén van die plekken waar het bier rijkelijk stroomt is in het Bier Haus. WMS vond dit thema belangrijk genoeg om er een slot spel over te ontwerpen. Je gaat in Duitsland naar een bierhaus toe om afleiding te vinden van je dagelijkse beslommeringen en om samen met je vrienden het leven te vieren. Dit is ook de reden waarom je slots spellen speelt, al dan niet in het casino, dus het is inderdaad de perfecte combinatie die garant staat voor een aantal uren onbezorgd vertier.

Bier Haus, het uiterlijk van het spel

bier hausHet spel Bier Haus speel je tegen een traditionele Duitse achtergrond van een Bier Haus. Je feest mee met de gasten van dit gemoedelijke stamcafé terwijl het bier rijkelijk stroomt en de sfeer alsmaar gezelliger en losbandiger wordt. Prachtige blonde serveersters met bevallige rondingen in Gretchen-jurken zijn niet alleen vertier, ze zijn ook symbolen in dit spel. Daarnaast vind je nog een aantal andere andere logo’s zoals de Bavaria Beer drinker, Beer Stein, een accordion, een Duits kasteel, het logo van het spel Bier Haus, bierpullen en kastanjes. De biersymbolen fungeren als wild, terwijl de gouden Feature iconen als scatter symbolen functioneren.

De bier symbolen zijn in staat om ieder symbool op jouw winlijn te vervangen behalve het symbool van de serveerster. Het gouden spelonderdeel met de rondborstige meisjes oogt nagenoeg hetzelfde als de scatter, maar toch is er een wezenlijk verschil. Het gouden symbool heeft een paarse achtergrond en zal tijdens free spins op zijn plek vastgrendelen. Deze vastgegrendelde wilds, niet te verwarren met de draaiende wild symbolen, blijven bij iedere spin op dezelfde plek op de wielen.

Jouw winst bij Bier Haus

Bij een bezoek aan het Bier Haus draait alles natuurlijk om bier drinken, en wel zoveel mogelijk. Daarom gunt het spel Bier Haus jou een behoorlijk hoog aantal free spins om je geluk verder te beproeven. Je zal op zijn minst 5 scatter symbolen of gouden scatter symbolen nodig hebben op je wielen om free spins te kunnen activeren. Met 5 scatters krijg je 5 free spins. Met iedere scatter die je daar echter bij hebt krijg je 5 extra spins om mee te kunnen spelen. Dan zijn daar nog de gouden scatters die een belangrijke rol hebben; ze zullen worden vergrendeld tijdens de free spin rondes en vergrendeld blijven. Je hebt op die manier des te meer winstkansen bij dit spel Bier Haus. Free spins kan je opnieuw blijven triggeren tot een maximum van 80 spins. Dit spel is dus de ideale gelegenheid om niet alleen een feestje te vieren in een traditioneel Bier Haus, maar daarnaast is het ook de beste kans om geld bij te verdienen.

Natuurlijk draait hierbij wel alles om jouw inzet; ben je voorzichtig, en zet je laag in met 1 cent per winlijn, dan speel je voor 40 cent per spin. Wanneer jij winsten behaalt zullen die in dat geval ook aan de lage kant zijn. Durf jij voor meer per spin te spelen, dan zal je zien dat jouw winsten bij dit gemoedelijke spel ook aanzienlijk hoger zijn.