Al het leven in het universum begon met de “Big Bang”. De Big Bang videoslot van Netent is de start van een heel nieuw fenomeen in de online gokkasten historie.

Big Bang gokkast heeft vermenigvuldiger

De videoslot heeft namelijk links naast de rollen een vermenigvuldiger zitten die op loopt naar gelang het aantal keren dat je achter elkaar prijs hebt. Je begint dus bij 1x. Heb je een winnende combinatie gaat de multiplieer een leven omg=hoog, namelijk naar 2x.

Heb je in de volgende draai weer prijs gaat de vermenigvuldiger naar 4x. Dit kan zo door gaan tot maximaal 32x. Erg spannend en je kan je voorstellen welke grote bedragen je kan winnen als je 32x gehaald hebt en daarnaast ook het maximaal aantal credits speelt. Heb je geen prijs en je vermenigvuldiger staat bijvoorbeeld op 8x val je terug naar 1x en moet je opnieuw beginnen met opbouwen.

Big Bang

Winlijnen van de Big Bang gokkast

De videoslot heeft 5 rollen en 3 winlijnen, zon beetje wat de meeste videoslots hebben. Het speciale karakter van de BigBang gokkast is toch wel de vermenigvuldiger. Deze maakt de Big Bang tot iets speciaals. Daarnaast zijn er ook nog “wilds` en symbolen die je free spins geven.

Het fraaie uiterlijk neemt je mee naar “space” waar de Big Bang plaatsvond en doet enigzins denken aan het uiterlijk van de meest populaire Neten gokkast namelijk de Starburst. Je kan de “BigBang” bij gokkastenonline.info gratis spelen of je kan registreren bij een van de aanbieders en het spel voor echt geld gaan spelen.

Geef een antwoord