Big Panda is een online videoslot van producent Amatic met een grappige Panda beer in de hoofdrol. Je speelt Big Panda op vijf rollen met vier rijen, met in totaal vijftig vaste win lijnen. Zoals de naam al doet vermoeden is het thema gebouwd rond de panda beren met veel oosterse invloeden.

Andere symbolen die je op de rollen tegen kunt komen zijn oosterse lampen, mooie bloemen, waaiers en de geluksmuntjes. De standaard kaartsymbolen vind je ook hier weer terug(J-Q-K-A), net als op veel andere gokkasten van Amatic. Tijdens het spelen hoor je een vrolijk Chinees muziekje dat je helemaal in de goede stemming brengt.

Bonusgame op de Big Panda gokkast

big panda amatic Natuurlijk zit er ook een bonusgame op deze gokkast, en om deze te activeren moet je minimaal vijf willekeurige bonussymbolen op je scherm krijgen. Ieder bonussymbool levert je één bonusspin op, dus probeer ze allemaal te krijgen voor het maximaal aantal spins! Je krijg dan de kans om de gouden supersymbolen te kiezen die voor veel credits kunnen zorgen omdat ze een heel scherm kunnen vullen voor mooie wincombinaties. Het is trouwens mogelijk om de bonusspins te reactiveren als je nog een keer minimaal vijf bonussymbolen draait. Verder is deze videoslot vrij basic, net als alle andere Amatic fruitautomaten en videoslots.

Big Panda videoslot gratis spelen

Zoals je van ons gewend bent kan je de Big Panda gokkast gratis spelen zolang als je maar wilt. Als je de spanning wilt verhogen kan je besluiten om met echt geld te spelen. Dit kan vanaf tien eurocent tot maximaal twintig euro per ronde. Nog spannender wordt het als je met één van je gewonnen prijzen gaat gokken. Dat kan op twee manieren: verdubbelen of verviervoudigen.

Voor de eerste optie moet je op zwart of rood gokken, en voor de tweede moet je de kaartsoort raden. Let er wel op dat als je mis gokt je de gewonnen prijs kwijt bent. Big Panda is een leuke en ontspannen videoslot met een Oosters tintje voor vele uren speelplezier. Verwacht dus geen ingewikkelde videoslot met veel bonusgames en andere extra’s. Binnen enkele minuten spelen zal alles je duidelijk zijn, en dat is natuurlijk super fijn.