Big Bonus is een videoslot wat zowel een beneden- als een bovenspel heeft. Het benedenspel heeft 3 rollen en je kunt maximaal met 1 winlijn spelen. Je zult dus winnende combinaties moeten maken met de symbolen die je in het videoslot vindt. De symbolen kunnen per draai vastgehouden worden wanneer je op „hold” klikt. Je kunt ze natuurlijk ook weer los laten door op „hold” te klikken. Als je credits gewonnen hebt dan kun je deze collecteren met de knop „take win”.

Basisspel van Big Bonus

Big Bonus gokkast heeft een normaal basisspel, dit spel wordt gespeeld met één winstlijn, bij het basisspel kan je punten winnen die kunnen worden overgezet naar de winstbank, of je kan ze ook overzetten naar cashmeter waar je later dus het cashmeterspel mee kunnen spelen. Bij het basisspel kan je ook gebruik maken van de knoppen hold, deze knoppen geven je de kans om de volgende ronde een leuke winstlijn te maken als je een goed symbool op hold zet.

Big Bonus

Speel gratis of voor echt geld

Je hebt namelijk dan al één goeie symbool staan dus meer kansen om te winnen. Het videoslot kan je spelen met echt geld maar ook met gratis speeltegoed, wil je eerst even kijken hoe dit spel werkt en hoe het nou zit met al die extra dingen dan raad ik je aan om het spel eerst te spelen met nep speelgeld. Dat is namelijk een mooie mogelijkheid om het spel te leren kennen en er goed mee over weg te gaan.

Je kan later altijd nog overschakelen naar echt speelgeld, klik heel gemakkelijk op de knop kassa, daar volg je de rest van de stappen en je kan zo storten en beginnen met het spelen van Big Bonus gokkast online met speelgeld. Wil je weer terug schakelen naar nep speelgeld dan kan je dit ook doen door op de knop te klikken waar op staat spelen met fun credits.

Big bonus bovenspel

Bij het bovenspel heb je 4 rollen en je kunt maximaal met 3 winlijnen spelen. Daar vindt je symbolen op die een uitroepteken erop staan. De prijzen die je dan ontvangt zullen willekeurig gegeven worden als zij op actieve winlijnen terecht komen.

Door op het bovenspel te spelen klikt u op één van de verschillende knoppen “bet 4″, “bet 8″, “bet 16″ of “bet 32″. Een symbool met een vraagteken geeft een mystery win van 4-150 of 8-200 credits, bij een inzet van 16 (4-150) en inzet van 32 (8-200). Als u 500 of meer credits wint worden deze automatisch naar de creditmeter verplaatst.