blade bonus gamesBlade, misschien ken je hem wel uit de Blade film series. Het uitgebreide en bloederige verhaal over een goede vampier is een van Marvels meest bekende verhalen en deed het altijd goed bij het grote publiek. Wat veel mensen niet weten, is dat er ook een online videoslot van is gemaakt door Playtech.

Blade 50 lines is een van de spannendste spellen die de fabrikant gemaakt heeft en wisselt prachtige graphics af met mooie bonussen. Het bijzondere aan dit spel is vooral dat er met 50 winlijnen gespeeld wordt, iets dat menig gokkast speler meteen aantrekt. Het betekent namelijk dat je heel vaak iets te vieren hebt.

Let wel, zorg dat je de 50 lijnen hebt aangevinkt en zorg dat je niet met te weinig speelt. Onze tip is om ongeveer met 3 á 5 euro per draai te spelen zodat je inzet niet te laag is en je toch nog met 50 lijnen speelt. Het spel bestaat uit 5 rollen en bevat een auto play knop, een turbo modus en ook nog eens een Bet Max knop om het je allemaal zo makkelijk mogelijk te maken en te zorgen dat jij lekker snel door de beurten heen kunt jagen. Zeker met een spel waar de spanning te snijden is met bloederige symbolen en dergelijke is het een fijn gegeven dat je er lekker het tempo in kunt houden.

Wilds, scatters en andere mooie bonussen op de Blade gokkast

Ga voor de wilds die worden afgebeeld met een plaatje van Blade. De wild is niet sticky maar vervangt wel ieder ander symbool in het spel op de bonussymbolen en scatters na. Die scatters zijn iets dat heel belangrijk kan zijn tijdens dit spel.

Wanneer je namelijk drie of meer scatters te pakken hebt, kun je er eigenlijk wel vanuit gaan dat je wat geld gaat verdienen. Bij drie scatters krijg je namelijk in een keer drie keer je inzet terug, maar daar blijft het niet bij want je krijgt ook nog eens vijftien gratis spins. Binnen die vijftien spins krijg je bovendien ook nog eens te maken met extra wilds.

Je kunt namelijk niet nóg meer gratis spins verdienen als je al in deze bonusgame zit, maar de scatters veranderen dan in wilds waardoor jij nog veel meer geld kan verdienen. Daar bovenop krijg je ook nog eens een flinke vermenigvuldiger die afhankelijk is van een keuze die je moet maken. Maar we zijn nog niet klaar, want als jij namelijk vier of 5 scatters weet te combineren, dan krijg je meteen 66 of 666 (!) keer je inzet per lijn terug. Ga dus lekker zitten en kijk je bankroll volstromen met gewonnen geld.

Maar, er is nog meer. Er is namelijk ook een progressieve jackpot die verbonden is met alle andere Marvelgokkasten. Deze jackpot is progressief omdat iedereen die het spel speelt 0,99% van zijn of haar inzet als het ware aan de jackpot doneert. Boven op al dit moois is er ook nog eens een Blade Split symbool die je de mogelijkheid geeft om combinaties van zes symbolen maakt. Wanneer je die een treft, pak je ook enorm veel geld.

blade playtech

Blade is een van Playtechs paradepaardjes

We kunnen er heel simpel over zijn. Blade is een van de meest uitdagende en avontuurlijke spellen in de Playtech selectie. Naast mooie graphics zijn er een hoop bonussen. Kijk naar de scatters, de Blade Split bonus en de dingen die er met de wilds te bereiken zijn. En dan hebben we het nog niet eens over de jackpot die kan oplopen tot 2,5 miljoen euro. Toch hebben we ook wel een nadeel gevonden. Je moet bij Blade namelijk vrij ruim inzetten om veel geld te kunnen verdienen omdat je met een kleine inzet ook maar kleine prijsjes krijgt bij 50 winlijnen.